Disse 50 kom IKKE med på lista over de 50 største

Vi har den siste tida presentert de vi mener er de 50 største spillerne i Uniteds historie. Her er 50 andre navn som fort kunne havnet på lista.

Mye av tiden uten fotball har for vår del blitt brukt til å lage vår topp 50-liste over tidenes største United-spillere. Onsdag ble lista omsider fullført, og dere kan se den fullstendige lista i denne saken.

Det har vært mye hardt arbeid bak lista, og mange tøffe diskusjoner, før vi kom frem til 50 navn som vi følte burde vært med på lista.

Samtidig var det så utrolig mange flere navn som også fort kunne vært med. Alle i juryen måtte gå med på at spillere en egentlig ønsket å ha med, havnet utenfor lista.

Den beste måten å illustrere hvor utfordrende det var å finne 50 navn, er å vise frem 50 navn som ikke kom med! 

Det er altså det vi gjør i denne artikkelen. 50 navn har blitt kategorisert i ti forskjellige kategorier med fem navn i hver (noen av spillerne hører egentlig hjemme i flere kategorier), og de aller, aller fleste av disse navnene ble nevnt i våre diskusjoner.

Selvsagt vil det også være enda flere som kunne vært nevnt enn disse. Det sier vel sitt at undertegnede fikk dårlig samvittighet selv for å utelate spillere herfra, selv om denne artikkelen ikke er et resultat av lange diskusjoner i motsetning til topp 50-lista.

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake