– United mangler angripere

Andy Cole er klar på hvor Manchester United bør forsterke i sommer.

Publisert

– Ethvert lag trenger en spiss som scorer mål og en kantspiller som kan dra seg forbi forsvarsspillere, slå innlegg og å score mål. Det er det vi har manglet de siste årene, sier tidligere Manchester United-spiss Andy Cole til Belfast Telegraph.

Antoine Griezmann, Paulo Dybala, Alvaro Morata, Andrea Belotti, Pierre-Emerick Aubameyang, Ivan Perisic, Romelu Lukaku, Kylian Mbappé, James Rodriguez, Alexandre Lacazette og Gareth Bale.

De er alle høyt rangerte angrepsspillere som har prestert svært godt for sine klubblag de siste årene. Felles for de alle er at de har blitt nevnt i United.nos ryktespalte denne uken. Cole er enig i at United trenger en ny spiss.

Juventus’ Paulo Dybala.

Etterlyser magi

– Zlatan har vært helt fantastisk, Marcus [Rashford] er fremdeles bare en baby, lærer stadig og vil nå langt han også, sier Cole, og legger til et men:

– For å score flere mål trenger vi spillere som kan produsere den lille magiske biten; noen som kan åpnet døren og ta sjanser. Vi kan gjerne være både pragmatiske og tilpasningsdyktige, men når en spiller for Manchester United er en nødt til å ha noe helt spesielt, sier han videre.

TOPPSCORER: Zlatan Ibrahimovic mot Everton i april 2017.

Vanskelig med dagens spisser

Cole mener imidlertid at det er begrenset med tilgjengelige spillere som holder United-nivå.

– Det er veldig vanskelig, for i dag finnes det ikke mange spisser som har målscoring som eneste rolle, sier Cole.

– Når en prater om slike type spisser tenker en på Robert Lewandowski i Bayern München, men en ser ikke for seg at de kommer til å selge ham, sier han.

Cole peker videre på både Alvaro Morata og Romelu Lukaku.

Langerød: – Vi trenger spiser

United.no-redaksjonen diskuterte tirsdag ettermiddag hvilke posisjoner United bør forsterke i. Ansvarlig redaktør, Dag Langerød, er enig med Cole som vil forsterke fremover i banen.

Powered by Labrador CMS