RATCLIFFE I ALLMØTE: 

Tror Ashworth-floken vil løse seg

Publisert Sist oppdatert

Klubbens ansatte ble informert tirsdag om et allmøte planlagt for onsdag der Sir Jim Ratcliffe ville være til stede, og planene for neste steg i INEOS' omstrukturering ville bli avslørt. Møte mellom de nye eierne og klubbens ansatte ble holdt bak lukkede dører og uten medier til stede. 

Til United.no forteller kilder, som var til stede, om et totalt sett svært positivt og oppløftende møte. 

Både Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford, Jean Claude Blanc og den nye CFO (chief financial officer), Roger Bell, snakket og var ekstremt positive og optimistiske med tanke på å bringe klubben tilbake til toppen igjen. Det var imidlertid én ting som ikke ble like godt mottatt. Det var de nye eiernes beslutning om at de ansatte ikke lenger kan benytte seg av hjemmekontor.

Kilder forteller også til United.no at Sir Dave Brailsford var optimistisk med tanke på en snarlig avklaring rundt Dan Ashworths fremtid.

I følge Adam Crafton fra The Athletic skal Ratcliffe ha fortalt at han er sikker på at Dan Ashworth snart vil være ansatt i Manchester United, til tross for at veien ble hardere enn antatt for å komme seg ut av Newcastle United. Videre fortalte han også at han har planer om å få Manchester United tilbake som den ledende klubben i verdensfotballen og at han planlegger å få dette til så snart som mulig

Powered by Labrador CMS