Tvilsom til Palace-kampen

Spilleren som «aldri» er skadet risikerer å gå glipp av mandagens kamp i London etter en smell mot Burnley

Publisert

Erik ten Hag og Manchester United kjemper fremdeles om en plass i Europa League, og United vil klare det om det blir seier i FA-cupfinalen eller 6. plass i Premier League. 

Da vil poeng mot Crystal Palace førstkommende mandag bli svært viktig, men Ten Hag serverte urovekkende nyheter da han møtte pressen på Carrington torsdag ettermiddag.

Bruno Fernandes fikk en smell mot Burnley og er usikker til mandagens oppgjør mot Crystal palace i London.

– Bruno fikk en smell mot Burnley og er tvilsom til mandag. Vi kjenner alle Bruno og jeg vil ikke utelukke at han kommer tilbake. Han kommer til å gi alt for å være tilgjengelig for oss, sier Ten Hag. 

En av United-kapteinens mulige erstattere, Scott McTominay, måtte gi seg i sluttminuttene mot Burnley, men midtbanespillerens skade er ikke av det alvorlige slaget. 

– Scott har ikke trent denne uken, men jeg forventer at han er tilbake i trening på lørdag og vi må ta en vurdering på om han da er 100 prosent klar, eller om han kan bidra i deler av kampen, forklarte Ten Hag som også bekreftet at Marcus Rashford fremdeles sliter med smellen han fikk i semifinalen av FA-cupen mot Coventry.

Et lyspunkt for Ten Hag er det å ha Jonny Evans tilbake i trening, mens Anthony Martial deltok på deler av torsdagens trening. 

Powered by Labrador CMS