Sikter på japansk skalp

Dagens United-kaptein, Ryan Giggs, satser på å piske sine lagkamerater frem til seier i dagens treningskamp mot Urawa Reds.

Publisert Sist oppdatert

Den første av fire kamper i Østen blåses igang på Saitama Stadion i Tokyo kl. 12.05 i dag. Sir Alex har lovet et sterkt lag mot japanerne, og i spissen for dem alle sender han ut sin veteran, Ryan Giggs.

Og Giggsy er innstilt på å vise laget sitt frem fra dets beste side, og håper på en gjentakelse av resultatet mot samme motstander for to år siden. Den gang vant United 2-0 etter scoringer av Wayne Rooney.

Samtidig vet Giggsy at japanerne er sugne på revansj og derfor kommer til å selge seg dyrt.

«Vi regner med tøff motstand, men håper likevel på å komme godt igang. Disse kampene er nemlig viktige for spillerne,» sier han til ManUtd.com.
«De (Urawa) bød på hard motstand for to år siden, men vi håper på god kamptrening og at vi klarer å komme oss igjennom uten skader.»

Dessverre blir ikke kampen å se på noen av de skandinaviske kanalene, men har du tilgang til noen av de følgende, er du reddet: Al Jazeera Sport +1, ART Prime Sport, NTV+ Football, SportKlub (Serbia).

Som vi skrev i går, vil både Bohemen i Oslo og Three Lions i Trondheim, vise kampen direkte. Det samme kan vi regne med at flere puber vil gjøre, både i Norge, Sverige og Danmark. Vi har imidlertid ikke fått melding om flere enn de to ovenstående.

Powered by Labrador CMS