BEKREFTET: Fortsetter!

Publisert Sist oppdatert

Marc Skinner fortsetter som kvinnelagets manager.

Det er klart etter at det på 17. mai ble bekreftet at han skrev under på en ny ettårskontrakt, med mulighet for ett års forlengelse.

Nyheten var ikke overraskende, siden det den siste tiden er blitt meldt at dette kom til å skje.

Skinner har dermed overlevd det som har vært en til tider svært turbulent sesong. Før siste seriekamp ligger United, som forrige sesong kjempet om gullet hele veien inn, på en skuffende 5. plass.

Sesongen ble imidlertid langt på vei en suksess da Skinners jenter knuste Tottenham med hele 4-0 i FA-cupfinalen forrige helg, og dermed sikret United-jentenes første sølvtøy.

Ella Toone og Millie Turner etter FA-cupseieren.

Ligasesongen avsluttes med kamp mot gulljagende Chelsea lørdag.

– Det er en ære å forlenge oppholdet mitt i United. Jeg har alltid følt meg hjemme her, med de glimrende spillerne, ansatte samt supporterne, sier Skinner i en pressemelding.

– Å sikre lagets første store trofé på Wembley var et ordentlig karierrehøydepunkt for meg, og det ble enda et bevis på utviklingen vår, både på og utenfor banen.

– Jeg vil takke alle som har støttet meg på denne veien, og jeg ser frem til å skape enda flere seiersøyeblikk sammen.

Midlertidig sjef for Uniteds kvinnesatsing, Matt Johnson, sier dette:

– Alle i United er strålende fornøyd med at Marc fortsetter som kvinnelagets hovedtrener, slik at han kan bygge videre på den historiske seieren i FA-cupen. Jeg vil gratulere Marc med kontraktsforlengelsen, og ønsker ham og laget alt mulig hell på vei inn i neste sesong.

Chelsea-manager Emma Hayes sa fredag at hun mener at United-fansen har vært for harde med Skinner.

– De var fortjente vinnere av FA-cupen, og jeg er veldig glad på Marcs vegne. Jeg synes han har vist at han har lært mer og mer for hvert år som har gått hvordan man vinner trofeer.

– Jeg synes United-fansen har vært for harde med ham. Han har skaffet klubben det første sølvtøyet, men likevel ble han buet på. Managere fortjener mer enn det, sa hun før lørdagens kamp mot United.

Her kan du se alle resultater, lese alle kampreferat og mer om kvinnelaget.

Mer om Uniteds kvinnelag:

Powered by Labrador CMS