«Uno»: – Tolker det som at han trenger forsikringer

Sesongens siste kveld på Old Trafford ble en opptur! 

Kobbie Mainoo, Amad Diallo og Rasmus Højlund scoret målene i 3-2-seieren mot Newcastle, og i «Uno»-studio er det nok å snakke om.

Mest oppmerksomhet får Amad, som mange lyttere mener nå må få starte FA-cupfinalen på Wembley.

Men enda mer debatt skaper intervjuet til Bruno Fernandes. For hva mente egentlig portugiseren da han til Sky Sports sa at han blir værende dersom klubben ønsker det?

– Er ikke dette en god gammeldags «put this to bed?» Så lenge INEOS, manageren og United vil ha Fernandes, så blir han værende? spør Jon Martin.

– Jeg tolker det litt mer som et krav. At han krever forsikringer. Det er ikke sikkert at han nødvendigvis trenger ny kontrakt, men at han trenger forsikringer om at han er en del av dette prosjektet til INEOS når det nå skal startes med blanke ark, mener Eivind.

– Jeg tolker det ikke som han mangler forsikringer, men at han har stilt en del krav som de må imøtekomme for at han skal bli værende, sier Fredrik.

Panelet diskuterer også om Sofyan Amrabat fortjener en unnskyldning, Fredrik hisser seg opp når Martial skal takkes av, og Eivind utfordrer Ten Hag-bataljonen.

Vi får også høre hva Fabrizio Romano vet om stopperjakten!

Powered by Labrador CMS