Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 1. desember

Mason Mount - usikkert
Midtbanespilleren pådro seg en skade i løpet av landslagspausen. Ten Hag fortalte om en liten skade til klubbmedia før Everton-kampen, men kom ikke mer noe mer utdypende. Daily Mail skrev imidlertid at Mount kan være ute i tre til fire uker, som betyr at han kan være tilbake mot Liverpool (17. desember) eller West Ham (23. september).

Christian Eriksen – midten av desember?
Måtte ut med en kneskade mot Luton, og United bekreftet noen dager senere at han ville være ute i rundt en måned.

Jonny Evans - ute i flere uker
Måtte kaste inn håndkleet kvarteret ut i bortekampen mot København, og klubben har meldt at midtstopperen er ute i flere uker grunnet en strekk i låret. 

Casemiro – rundt jul?
Var tilbake fra start mot Newcastle etter skaden han pådro seg i landslagspausen, men måtte gå av allerede til pause i cupflausen hjemme på Old Trafford. United har bekreftet at Casemiro er ute i flere uker på grunn av en hamstringskade, og før FC København-kampen sa Erik ten Hag at han ikke forventer å ha Casemiro tilbake før jul.

Lisandro Martínez - tidligst desember, trolig først 2024
Manchester United har bekreftet at Martínez har fått et tilbakeslag etter bruddskaden han pådro seg i vår. Argentineren måtte gjennom en ny operasjon, og sent 2. oktober kom det rapporter fra Argentina om at den var gjennomført og også vellykket. Erik ten Hag sa 7. november at han ikke forventer å ha Lisandro Martínez tilbake før jul.

Tyrell Malacia – tidlig i 2024
Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig er tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Er nå tilbake på Carrington, og jobber for å komme tilbake tidlig i 2024. 

Amad Diallo – usikkert
Mister «den første delen av sesongen» etter sin trolige ankelskade i treningskampen mot Arsenal i juli, men uten at det er kjent hvor lenge den ordlyden innebærer. Tilbake i trening på gress.

Jadon Sancho – på ubestemt tid
Trener for seg selv fremover på grunn av disiplinærproblemer, og kommer naturligvis ikke til å spille mens det er slik.

Powered by Labrador CMS