Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 24. mai

Harry Maguire - resten av sesongen

5. mai ble det kjent at midtstopperen har pådratt seg en muskelskade og var ventet å være ute i rundt tre uker. På pressekonferansen før FA-cupfinalen sa imidlertid Ten Hag at midtstopperen ikke rekker sesongens siste kamp.

Victor Lindelöf – City (FA-cupfinalen)?

Måtte ut i Brentford-kampen med en muskelskade og United meldte 2. april at svensken ville være ute av spill i en måneds tid. Er tilbake i trening, og Ten Hag sa at svensken trolig vil være tilgjengelig igjen til FA-cupfinalen.

Luke Shaw – resten av sesongen

Har ikke spilt en kamp siden 18. februar, og før Brighton-kampen sa Ten Hag at venstrebacken har hatt enda et tilbakeslag med skaden. Blir ikke klar til FA-cupfinalen, og spørsmålet er om han rekker EM.

Anthony Martial - City (FA-cupfinalen)?

Var ute mot Bayern og Liverpool på grunn av sykdom, og har ikke vært med siden på grunn av lyskeproblemer. Er tilbake i trening, og Ten Hag sa før FA-cupfinalen at spissen trolig vil være tilgjengelig igjen da.

Mason Mount - City (FA-cupfinalen)?

Måtte stå over Arsenal-kampen med en mindre skade, men Ten Hag sa før kampen at han trolig ville returnere i løpet av noen dager. Er tilbake i trening, og før FA-cupfinalen sa Ten Hag at han tror Mount vil være tilgjengelig igjen da.

Tyrell Malacia – usikkert

Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig ville være tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Er ikke tilbake før sesongslutt.Powered by Labrador CMS