Blir det ungguttenes aften på Old Trafford?

PREVIEW: United har bare en femteplass å spille for, men sesongens siste kamp kan bli en anledning til å se unggutta fra start.

Manchester United v Cardiff
Stadion: 
Old Trafford
Avspark: 16.00 (skandinavisk tid), søndag 12. mai
Dommer: Jonathan Moss
Her kan du se kampen på TV: TV2 Sport1/Sumo (Norge).


Det blir ikke Champions League-spill på Manchester United neste sesong. Det ble klart sist helg, etter 1-1 mot Huddersfield.

Det som da er igjen å spille om er femteplassen, som vil gi direkte plass i neste sesongs Europa League. Arsenal er ett poeng foran United, men møter Burnley borte og kan fort ryke på en smell der.

United har vunnet de siste tre ligaavslutningene sine i Premier League, og er også favoritter til å vinne mot et nedrykksklart Cardiff – selv om United er i elendig form.

SISTE KAMP: Ole Gunnar Solskjær har allerede begynt å tenke på neste sesong, men først skal han lede laget i serieavslutningen mot gamleklubben Cardiff.

Det største spenningsmomentet er likevel om unggutter som Mason Greenwood, Tahith Chong, James Garner og Angel Gomes kommer til å få spille tid. Skal vi tro The Times, planlegger Ole Gunnar Solskjær å gi Greenwood og Chong sjansen fra start.

Det blir også avskjedskampen til minst to trofaste tjenere de siste årene. Antonio Valencia og Ander Herrera har begge bekreftet at de forlater United etter sesongen.

Her er også andre ting Solskjær nevnte på den åpne pressekonferansen:

Om overgangsmarkedet og neste sesong: – Å konkurrere om ligatittelen neste sesong vill vært mirakuløst.

Om laget mot Cardiff: – Valencia spiller hvis han er klar

Mike Phelan bekreftet som assistentmanager: – Hans kunskap og erfaring er viktig

Manchester United

Ellers var det ikke mange nyheter rundt hvem som er tilbake fra skade for hjemmelaget, bortsett fra at nevnte Greenwood, som var skadet mot Huddersfield, er klar for kamp.

Det samme gjelder Antonio Valencia som ikke har spilt kamp siden 2-0-seieren mot Newcastle 1. februar.

SPILLEKLAR: Antonio Valencia kan få sine siste minutter for United til søndag.

Verken Jesse Lingard, Romelu Lukaku, Anthony Martial eller Sergio Romero var med mot Huddersfield, på grunn av småskader. Alexis Sanchez måtte også av med en ankelskade mot Huddersfield.

Solskjær ga ingen nye oppdateringer på disse på den åpne pressekonferansen. Mulig blir vi klokere når den andre delen av pressekonferansen blir tilgjengelig lørdag kveld.

Eric Bailly er forventet tilbake i sesongoppkjøringen.

Cardiff

Cardiff har som nevnt allerede rykket ned til Championship, og Neil Warnock sitt mannskap kommer derfor til Old Trafford med lave skuldre.

Med åtte tap på de siste ti kampene Cardiff likevel et lag United skal slå, som de gjorde under Ole Gunnar Solskjær sin første kamp som manager, da de røde vant 5-1 på Cardiff City Stadium.

Waliserne har en lang skadeliste og Warnock må klare seg uten Harry Arter, Sol Bamba, Callum Paterson, Matthew Connolly og Joe Ralls mot United.

En av Cardiffs beste spillere denne sesongen, Victor Camarasa, ble skadet sist uke, men kan være klar til kampen.

LES OGSÅ: Neil Warnock om situasjonen i United

SKADET: Victor Camarasa har vært Cardiff sin viktigste offensive spiller, men er usikker til møtet med United.

Dommeren

Det er Jonathan Moss som skal dømme kampen på Old Trafford.

Han har dømt United totalt fem ganger denne sesongen. Det har endt med tre seire, en uavgjort og ett tap for United sin del. I 2-0-seieren mot Burnley viste han ut Marcus Rashford etter at Rashford hadde levert et lite hodestøt i retning Phil Bardsley.

Totalt på sine 35 kamper denne sesongen, har Moss delt ut 122 gule kort og sju røde.

DØMMER: Jon Moss delte ut rødt kort til Marcus Rashford tidligere i sesongen.