– Daniel James? – Jeg kan ikke kommentere det

Ole Gunnar Solskjær holder sesongens siste pressekonferanse før en ligakamp fredag morgen.

Manchester United møter Cardiff hjemme til siste ligakamp søndag klokka 16, og håpet er selvsagt at sesongen skal ende med seier – ganske nøyaktig én måned etter forrige seier – hjemme mot West Ham.

Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag, samtidig som Mike Phelan ble bekreftet som fast assistentmanager også videre, sa han at 1-2 unggutter kommer til å være med mot Cardiff.

Det ligger også an til at Antonio Valencia får ta avskjed med Old Trafford, mens Ander Herrera trolig kommer til å annonsere sin vei videre i løpet av kort tid.

Les også: Lover unggutter fra start – og Antonio Valencia
Les også: Mike Phelan bekreftet som assistent også videre

Ellers lurte journalistene selvsagt mye om hva som nå skjer på overgangsmarkedet, og om United virkelig er interessert i Swansea-spilleren Daniel James – som Sky Sports fredag rapporterte at var nær en overgang til United.

– Jeg kan ikke kommentere enkeltspillere fra andre lag. Det er så mange spillere som nevnes, og jeg liker ikke at andre lags managere snakker om mine spillere og da vil ikke jeg snakke om spillere i andre lag – uansett om jeg var eller ikke var interessert i dem.

Ville du vært interessert i å hente spillere som det – selv om det kanskje kan bety at det vil ta et par år før United igjen kan konkurrere om ligatittelen?

– Jeg har vel vært ganske så ærlig om dette allerede. Å konkurrere om tittelen neste sesong vil være mirakuløst, siden vi er så langt bak nå, med tanke på poeng.

– Så neste sesong handler om å tette gapet. Det er glimrende om vi kan være med frem til februar og mars, men hvis ikke så vil sommeren nå også handle om å hente inn spillere som skal spille en rolle her over mange år, ja.

Betyr det at Mike Phelan er bekreftet som assistent også videre at en fotballdirektør-ansettelse også er nær?

– Klubben vil offentliggjøre det når de har funnet rett mann. Frem til det jobber vi med den strukturen vi nå har.

BEKREFTET SOM ASSISTENT: Dette er manager og assistentmanager de neste årene.

– Jeg kan kun si at jeg og Mike har vært i utallige møter om nye spillere og veien videre, så jeg er fornøyd med prosessen rundt det. Så handler det om forhåpentligvis å få i mål noe av det vi ønsker.

– Mange navn er nevnt, men det er også mange navn som jeg så vidt har sett selv. Likevel, desto tidligere man får inn nye spillere jo bedre er det. Det er imidlertid ikke lett. Vi har identifisert noen spillere. Vi håper vi kan få tak i noen av dem, men det er ikke bare å velge, heller.

Les også: Lover unggutter fra start – og Antonio Valencia
Les også: Mike Phelan bekreftet som assistent også videre