– Lurer på hvor mye tanke det har vært bak signeringene

Neil Warnock snakket en hel del om Solskjær og United på sin pressekonferanse fredag.

Cardiff-manageren fikk blant annet spørsmål om jobben Ole Gunnar Solskjær har foran seg.

– Det positive for han er at han ikke er som meg. Han har spillere av høy kvalitet, og har mulighet til å kjøpe verdensklassespillere, så det er litt annerledes for han enn for meg, sa Warnock.

Avgjørende overgangsvindu

Han tror også at sommerens overgangsvindu blir helt avgjørende for hvordan neste sesong blir for Solskjær.

– Han kommer til å bli dømt utifra signeringene han gjør og pengene de bruker nå, fordi de har sløst bort masse penger de siste årene, fortsetter Warnock.

VIKTIG SOMMER: Ole Gunnar Solskjær har en jobb å gjøre i sommer, ifølge Cariff-manager, Neil Warnock. Her fra Solskjærs første kamp som United-manager mot nettopp Cardiff.

David Moyes har tidligere vært ute og stilt spørsmålet om United egentlig har blitt noe særlig bedre siden han fikk sparken. Det samme spørsmålet stiller Warnock.

– Jeg hørte på det Moyes sa forrige uke, og har de egentlig forbedret seg? Det er lett for fansen og si at manageren må få sparken, men man er nødt til å støtte dem, mener Warnock.

– Man må ha en struktur der man signerer spillere som kan løfte klubben framover. De siste årene kan man lure på hvor mye tanke det egentlig har vært bak noen av signeringene deres. Jeg kan ikke se for meg at de vil ta igjen de beste klubbene i løpet av de neste fire eller fem årene, sier han.

– De kjørte over oss sist gang

Han sikter spesielt til to klubber, som United skal slite med å ta igjen framover.

– United er gjennom en vanskelig periode nå, men sånn er fotball. Det er vel bare Liverpool og Manchester City som ikke har tøffe tider nå om dagen, og det er de klubbene United må ta igjen hvis de skal komme dit de vil.

Cardiff er ikke bare Ole Gunnar Solskjærs gamle klubb. Det er også laget han debuterte mot som United-manager, da United vant 5-1 på Cardiff City Stadium.

– De kjørte over oss den gang, og jeg kan tenke meg at de har lyst til å gjøre det samme nå. Men jeg synes vi har forbedret oss siden den kampen, sier Cardiff-manageren før søndagens kamp.

MOT CARDIFF: Marcus Rashford scoret Uniteds første mål under Ole Gunnar Solskjær i 5-1-seieren mot Cardiff i desember.