– Spiller hvis han er klar

Antonio Valencia har ikke spilt kamp på svært lenge, men kan få en verdig avskjed på Old Trafford til søndag.

United avslutter sesongen hjemme mot Cardiff søndag, og Ole Gunnar Solskjær sa fredag at han kommer til å slippe til et par unggutter.

Og også Antonio Valencia.

Blir dette den siste kampen til en del av spillerne dine?

– Det vet man ikke, kanskje, ja, men det blir kanskje også den første kampen i karrieren til en del spillere. Vi har hatt unge spillere som har banket på døra til førstelaget hele sesongen, og vi kommer til å starte med 1-2 unge spillere søndag.

Antonio Valencia forlater United etter sesongen, og med unntak av en tidlig kamp under Solskjær så har han ikke fått spille de siste månedene.

Ecuadorianeren får imidlertid sin avskjed med Old Trafford søndag – hvis han holder seg skadefri.

– Jeg snakket med Antonio torsdag. Han har ikke vært kampklar de siste månedene, men han tror han kan spille noe, og kommer han gjennom treningene fredag og lørdag så håper jeg at vi kan gi ham en fin avskjed.

– Han har vært en fantastisk spiller for oss, han har vært årets spiller, kaptein, og det vil bare være rettferdig (å gi ham en ordentlig avskjed)

Er det noe nytt om Ander Herrera?

– Ander Herrera spiller kanskje. Jeg vet ikke. Vi har ikke valgt ut laget, og så vil han nok offentliggjøre senere hvor han skal spille videre.

Les også: Phelan bekreftet som assistent også videre
Les også: Her kan du lese alt det andre Solskjær snakket om på pressekonferansen