Phelan fortsetter som Solskjærs assistent

Mike Phelan har skrevet under en treårskontrakt som assistentmanager for Ole Gunnar Solskjær.

Mike Phelan har den siste tiden seilet opp som favoritt til å bli teknisk direktør i United. Nå er det klart at han blir i United neste år, men at han fortsetter i rollen han har nå – som Ole Gunnar Solskjærs assistent.

– Han har vært fantastisk som assistent. Hans kunnskap og erfaring er viktig. Alle i klubben liker å prate med han, og spillerne respekterer han. Han har jobbet med de beste spillerne, og med meg som en ung manager, er det fint å ha med hans erfaring, sa Solskjær på pressekonferansen fredag.

GODT FORHOLD: Ole Gunnar Solskjær var fast bestemt på at Mike Phelan skulle være hans assistent i United.

LES OGSÅ: Dette sa Solskjær på pressekonferansen

Solskjær var selv klar på at Phelan måtte bli hans assistent da nordmannen ble ansatt som midlertidig manager i desember. Nå fortsetter altså samarbeidet en stund til.

Mike Phelan sier følgende i Manchester United sin egen pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake som assistentmanager. Manchester United har vært en stor del av livet mitt, siden jeg kom hit som spiller i 1989, og jeg er glad for å kunne fortsette å ha en nøkkelrolle i klubben, sier han.

– Siden jeg kom tilbake i desember, har det vært en glede å jobbe med Ole (Gunnar Solskjær), Michael (Carrick), Kieran (McKenna), Mark (Dempsey) og Emilio (Álvarez), og vi er alle fokuserte på å forberede oss på en ny sesong, fortsetter Phelan.

LES OGSÅ: Solskjær lover unggutter fra start