KAMPREFERAT:

Drømmescoring og forspilte sjanser da United spilte uavgjort mot serielederen

Uniteds U21-lag møtte serieleder Tottenham på Lamex Stadium i Stevenage lørdag i underholdende kamp som endte med poengdeling 2-2.

U21-guttas håp om en plass i playoffen i Premier League 2 lever med det videre med to kamper igjen av den ordinære sesongen.

Uniteds mål ble scoret av Ruben Curley og Gabriele Biancheri, mens hjemmelagets scoringer kom fra Will Lankshear og Jamie Donley.

Baklengsmål og drømmescoring

United startet kampen med å bli presset dypt av et Tottenham-lag med stor selvtillit, noe som også er berettiget all den tid de på langt nær har sikret seg førsteplass i det ordinære seriespillet av Premier League 2 denne sesongen.

Ruben Curley fyrer avgårde et skudd mot Tottenham U21.
Ruben Curley vartet opp med en drømmescoring fra 25 meter og utliknet til 1-1.

Hjemmelaget fikk også kampens første scoring signert Will Lankshear som etter flere minutter med Tottenham-beleiring av Uniteds sekstenmeter enkelt kunne styre ballen i mål fra fem meter da han lurte seg først på et skudd fra Jude Soonsup-Bell.

United brukte imidlertid ikke lang tid på å svare, for kun 82 sekunder senere ble vi servert kampens scoring da Ruben Curley ladet venstrefoten fra distanse og skjøt en prosjektil bort i lengste hjørne bak Tottenhams keeper Luca Gunter.

Snuoperasjon og forspilte sjanser

United fikk mer troen på det hele etter utlikning til 1-1 og det skulle ikke ta mer enn sju minutter fra 1-1 til United hadde snudd kampen.

Etter et tålmodig angrep rykket Ethan Williams seg fri og fikk slått inn langs bakken. Inne i feltet kom Gabriele Biancheri møtende med en strålende spissbevegelse og satte ballen i nettet til 2-1 til United.

Gabriele Biancheri feirer scoring her sammen med Ruben Curley, Maxi Oyedele, Sonny Aljofree og Ethan Williams

Tottenham utnyttet kun elleve minutter senere slett forsvarsspill fra United og Jamie Donley kunne lobbe ballen i åpent mål fra 16 meter.

Biancheri kunne og burde nok gitt United ledelsen igjen 3-2 før pause med to sjanser på under minuttet som begge burde endt i scoring. Først etter en strålende kontring hvor James Scanlon fant Uniteds walisiske spiss for dagen som alene med keeper Gunter satte ballen rett på keeper.

Like etter var Biancheri nære igjen etter at United vant ballen høyt i banen, men også denne gangen ble avslutningen satt rett på keeper.

Sjansefattig andreomgang

U21-trener Travis Binnion var etter kamp fornøyd med prestasjonen fra unggutta.

I den andre omgangen var det to lag som kjente og følte på hverandre uten å verken klare eller ønske om å ta gigantisk risiko. United gjorde også tre bytter hvor fokuset utover omgangen nok ble rettet mot tirsdagens U18-cupfinale mot Manchester City.

Dermed endte det til slutt 2-2 og United klatrer opp på 14. plass og har ti poengs klaring i håpet om playoffplass.

Her kan du se terminliste med kommende kamper og resultater for U21-laget.

Tottenham U21 2-2 Manchester United U21

Lamex Stadium, Stevenage
Premier League 2

MÅL: 1-0 Will Lankshear (16), 1-1 Ruben Curley (18), 1-2 Gabriele Biancheri (25), 2-2 Jamie Donley (36)

Gule kort: Sam Murray (64), James Nolan (79), Ethan Williams (86)

Manchester United: Dermot Mee - Sam Murray, Sonny Aljofree, Jack Kingdon, Jaydan Kamason - Finlay McAllister (Jacob Devaney 61), Ruben Curley - James Scanlon, Maxi Oyedele (Malachi Sharpe 89), Ethan Williams - Gabriele Biancheri (James Nolan 75)

Ubenyttede reserver: Kie Plumley, Zach Baumann

89 min. BYTTE. Maxi Oyedele erstattes av Malachi Sharpe.

89 min. Tottenham nære på å avgjøre kampen. Soonsup-Bell avslutter fra ti meter, men skyter like over.

86 min. GULT KORT. Ethan Williams hindrer en rask igangsetting for Tottenham.

85 min. To slitne lag på Lamex Stadium nå. Lite kvalitet i det som i begge leire.

79 min. GULT KORT. James Nolan på etterskudd og river ned Hall. Belønnes med gult kort.

75 min. BYTTE. Gabriele Biancheri går av og erstattes av den meget anvendelige James Nolan. Nolan kommer inn i tierrollen.

73 min. Det svinger voldsomt her. James Scanlon med stor sjanse til å gjøre 3-2 for United. Tottenham mister og den gibraltarske landslagsspilleren rykker seg fri på 20 meter og fyrer, men keeper Gunter ser utgangen og holder sikkert.

72 min. Innbytter Jacob Devaney med en stygg feilpasning som sender Santiago direkte gjennom og alene med Dermot Mee. Keeperen kommer ut og gjør seg stor og redder mesterlig en mot en. Devaney slipper med skrekken der.

70 min. Kunst av Ethan Williams. Starter med en skuddfinte før han tråkler seg forbi fire Tottenham-spillere og avslutter fra skrått hold. Uheldig at ballen treffer innsiden av stolpen og spretter ut. Nære enda en drømmescoring!

64 min. GULT KORT. Sam Murray. Stopper en stor kontringsmulighet for hjemmelaget.

61 min. BYTTE. Finlay McAllister erstattes av Jacob Devaney.

60 min. United bedre med og er det mest skapende laget på Lamex Stadium akkurat nå.

55 min. Skudd fra distanse fra Tottenham. Rett i fanget på Dermot Mee.

52 min. United nære igjen. Tottenham roter i frispillingen og Ethan Williams avskjærer en svak pasning. Keeper står dårlig plassert og Williams forsøker et skudd uten å være i balanse, men klarer ikke sette ballen på mål.

50 min. United fortsetter med en tilnærming hvor kontring blir viktig. Vinner ballen og kontrer med fem mann. Tottenham står høyt, ikke helt ulike seniorlaget, og Scanlon spilles fri ute til høyre og har masse plass. Kantspilleren ser etter Biancheri inne i midten, men avleveringen holder ikke helt mål.

48 min. Jack Kingdon holder på å rote det til. Sklir som bakerste mann på midtstreken, men klarer akkurat å få en tå på ballen så det ikke ender med en Tottenham-spiller med en hel banehalvdel å løpe på.

46 min. Andre omgang i gang.

PAUSE.

45+1 min. Fem minutter tilleggstid.

45 min. Skudd fra distanse fra Hall. Mee må gi retur, men snapper den foran hjemmelagets første målscorer Lankshear.

43 min. Ny gigantisk sjanse for Biancheri. Tottenham roter og Gunter spiller ballen opp på en medspiller som mister mot tre United-spillere i press. Ballen havner hos Biancheri som igjen setter avslutningen rett på Gunter.

42 min. Stor sjanse for United. James Scanlon en mot en mot en av hjemmelagets spillere, kikker opp og finner Gabriele Biancheri som alene med keeper setter ballen rett på Tottenham-målvakt Gunter. Der birde United vært i ledelsen.

36 min. MÅL! United klarer ikke å klarere og Mee kommer ut og stopper Santiago. Ballen er fri og Tyrese Hall plukker opp og finner Jamie Donley som ser at Mee er på halvdistanse og vakkert lobber ballen over keeper og Aljofree som står på strek for å forsøke å heade unna.

35 min. Stor sjanse for hjemmelaget. Soonsup-Bell spilles gjennom og setter ballen i stolpen. Nære 2-2.

34 min. United kontrer. Maxi Oyedele setter i gang James Scanlon ute til høyre. Kantspilleren ser etter Biancheri inne i boks og forsøker et innlegg langs bakken, men det går gjennom hele feltet.

32 min. Tottenham med mest ball etter Uniteds ledermål. Foreløpig uten å skape noe som helst mot et kompakt United-lag.

25 min. MÅL! United har snudd det! United bygger opp ute til høyre. Jaydan Kamason tar med seg Ethan Williams som rykker seg fri fra en av hjemmelagets spillere før han pisker ballen inn foran mål. Der venter Gabriele Biancheri som etter en strålende spissbevegelse bredsider ballen i mål.

21 min. United slipper med skrekken. Godt forsvarsspill fra hele kollektivet på et Tottenham-frispark som slåss inn. United pusher ut og setter innløpene i offside.

18 min. MÅL! United utlikner umiddelbart! Ethan Williams jakter en løs ball som blir taklet ut mot midtbanen. Der plukker Ruben Curley opp, og tar ballen med seg fremover før han banker til fra 25 meter. Keeper strekker seg så lang han er, men rekker ikke bort på skuddet som går helt nede i hjørnet. Nydelig scoring!

16 min. MÅL. Tottenham tar ledelsen. Innlegg fra venstre som havner hos Jude Soonsup-Bell som fyrer fra skrått hold. Inne i femmeteren får Will Lankshear stå helt alene og styre ballen i mål.

14 min. Lurt gjennomspill fra Soonsup-Bell mot Lankshear, men Dermot Mee er våken og kommer ut og snapper den foran Tottenhams nummer ni.

11 min. Tottenham har tatt over litt på Lamex nå. Skuddforsøk fra 20 meter, men Sonny Aljofree står i veien og blokkerer.

8 min. Ethan Williams vinner ballen høyt i banen etter godt United-press. Jaydan Kamason får ball ute til høyre og forsøker et innlegg som ikke er spesielt bra. Det går like over mål med en keeper som nok var litt stresset over at ballen kom akkurat der.

5 min. Tottenham roper på straffe. Finlay McAllister sklir og mister ballen til Will Lankshear. Midtstopper Jack Kingdon kommer akkurat tidsnok og setter inn en takling og hindrer både en gigantisk sjanse og straffe.

4 min. Rolig åpning. Tottenham legger seg lavt mot et United-lag som har en gjennomsnittsalder på 18,2 år.

1 min. Kampen er i gang!