– Tilfreds med å bli værende

Spansk midtbanelegende tror at David de Gea blir værende på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det kan virke som det er to ting som står øverst på Manchester Uniteds prioriteringsliste: 1) sikre seg en plass i neste års Champions League, og 2) få David de Gea til å signere en ny kontrakt.

Målvaktens kontrakt utløper etter neste sesong, og han har dermed blitt hyppig koblet til Real Madrid etter å ha levert en fantastisk sesong for Manchester United.

Men tidligere Barcelona- og Valencia-spiller Gaizka Mendieta tror at 24-åringen kommer til å bli værende på Old Trafford.

– Manchester United er en klubb som spillere vil spille for. Hvis de kvalifiserer seg til Champions League, er det noe som er viktig for en spiller, uttalte Mendieta på Alan Brazil Sports Breakfast show.

Manchester United-supporternes største frykt er å se De Gea forlate klubben på billigsalg. Mendieta tror ikke at United-leiren har så mye å frykte.

– Etter det jeg vet er De Gea fornøyd med å bli i Manchester United.

David de Gea er den eneste United-spilleren som har spilt samtlige minutter denne sesongen. Han har levert en kanonsesong, og var også Uniteds eneste representant på årets lag i Premier League.

Powered by Labrador CMS