Shaw med tilbakeslag - svært usikker til FA-cupfinalen

Publisert Sist oppdatert

På sin pressekonferanse før kampen mot Brighton kom Ten Hag med oppdatering på flere av spillerne som den siste tiden har vært ute med skade og om noen av dem kommer til å rekke FA-cupfinalen.

- I dette øyeblikket kan jeg ikke si om noen blir klare til søndag, men vi jobber med å få spillere tilbake.

- Licha Martinez hadde en fin gjennomkjøring i går (mot Newcastle). Det var også flere som var utpå banen som Raphaël Varane og Victor Lindelöf. De er tilbake i trening på feltet. Vi må se hvor langt unna de er (med tanke på en retur) når søndag kommer.

- Vi kommer til å ha morgendagen som en fridag, så en trening på lørdag. Vi må ta en opptelling da hvem som blir klare.

Manageren kommer dessverre med lite oppløftende nyheter når det gjelder Luke Shaw og Harry Maguire som begge vil være utilgjengelige til søndagens serieavslutning, og det er også usikkert hvorvidt noen av dem blir klare til FA-cupfinalen om ni dager.

- Harry Maguire har en god sjanse til å bli klar (til finalen). Om han blir klar for England er ikke opp til meg å avgjøre, fortsatte Ten Hag da han ble spurt om han tror skadesituasjonen til Maguire vil ha innvirkning på uttaket av Englands EM-tropp som annonseres tirsdag.

- Det er mer komplisert med Luke (Shaw) enda. Det er en viss sjanse for at han kan rekke det, men den er veldig liten. Han har hatt et tilbakeslag og vi må nå se hvor stort det er.

Powered by Labrador CMS