Ryktesaker, uke 31

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 4. august:

21.00: – United har trukket seg fra Paulo Dybala-samtalene, og er ikke interessert i Mario Mandzukic eller Bruno Fernandes.

Det eksploderte med nytt fra United-journalistene søndag kveld. Les alt her.

15.44: Mario Mandzukic skal nærme seg United med stormskritt i følge Daily Mail. Kroaten og United skal nemlig være enige om de personlige betingelsene, der spissen vil få en kontrakt som strekker seg til 2022.

10.33: Harry Maguire er på plass i Manchester. Hvis overgangen blir gjennomført vil han bli tidenes dyreste forsvarsspiller. Prisen skal være på et sted mellom 80 og 85 millioner pund.

10.24: United forhandler med Juventus om en byttehandel som fører både Mario Mandzukic og Paulo Dybala til Old Trafford, mens Romelu Lukaku går andre veien. I følge The Times (krever abonnent) skal Juventus være fornøyd med denne avtalen.

10.15: Daily Mail skriver at Bruno Fernandes skal ha fortalt Sporting Lisboa at han ønsker seg til Tottenham og ikke United. Portugiseren spiller Super Cup-finale søndag kveld mot Benfica. Det er ventet at det vil komme en avklaring rundt hans situasjon neste uke.

Lørdag 3. august:

22.50: Italienske Sport Mediaset skriver at Juventus-sportsdirektør Fabio Paratici reiser til England igjen søndag for videre samtaler med United om Paulo Dybala og Romelu Lukaku. Han vil ha et krav om at spillerne verdsettes til like mye, og de mener at verden vil vite hva som skjer i løpet av 24 timer – altså før helga er omme.

22.30: Mer fra Alfredo Pedulla: Napoli skal også ha tilbudt United 70 millioner euro for Romelu Lukaku, men spilleren selv skal ha sagt nei.

21.50: Inter-sjefen skal ha avvist at klubben har forsøkt seg med et nytt bud på Romelu Lukaku. Det melder Giovanni Albanese som har vist innsikt de siste dagene.

16.40: Italienske Alfredo Pedullá, som har vært veldig på og må sies god i Dybala-saken, skriver at United mener de har gitt Paulo Dybala et tilbud han vil si ja til. Det skal være på 11 millioner euro i året pluss ulike bonuser. Nå er det opp til spilleren selv å bestemme seg.

Sky Italia – atskillig mindre treffsikre – har forresten meldt at United vil fortsette forhandlingene med Mario Mandzukic – uavhengig av hva som måtte skje med Dybala.

12.19: Yahoo Sports skriver at United forbereder et bud på Ajax sin brasilianske kantspiller David Neres. Budet som skal legges på bordet skal være på 45 millioner pund. Ajax krever 64 millioner pund. Det er uklart om dette påvirker Dybala-ryktene eller ei.

08.25: Ikke lett å bli klok på disse Bruno Fernandes-ryktene. Gazzetta dello Sport journalist Nico Schira skriver at Fernandes vil bli klar for United etter den portugisiske Super Cup-finalen på søndag.

08.15: Både United og Tottenham er som kjent interessert i Bruno Fernandes. Nå har portugiseren forlatt klubbens treningsfelt for å ferdigstille forhandlingene. Record (her gjengitt av Mirror) skriver at det nå er Tottenham som er i førersetet i kampen om midtbanespilleren, på grunn av at overgangen for Giovani Lo Celso ser ut til å gå i vasken.

Fredag 2. august:

19.45: Sky Sports-reporter Gianluca Di Marzio har også skrevet mye om Paulo Dybalas overgang til Manchester United. Via nettsiden sin skriver han skriver at det som holder forhandlingene igjen blant annet handler om økonomien rundt bilderettigheter.

Han skriver også at det kan hende Manchester United får Mario Mandzukic med som en del av avtalen.

17.30: Alfredo Pedullà, som har foret oss med drøssevis av informasjon om Paulo Dybala de siste dagene, melder at United har tilbudt spilleren en årslønn på 11 millioner euro pluss bonuser.

14.25: Sport Witness har kikket på dagens oppdateringer om Bruno Fernandes. Tottenham skal ha kastet seg inn i kampen om portugiseren, men fått sitt bud avslått. Manchester United skal ha blitt bekymret for konkurransen, mens portugisiske medier mener den engelske klubben har vært passiv. Det utelukkes ikke at United kommer med et bud før overgangsvinduet stenger neste torsdag.

14.20: Italienske Tuttosport melder at United også er i forhandlinger med Juventus om Mario Mandzukic. Prisen skal ikke ligge på mer enn 10-15 millioner pund. Dermed kan det være at United henter både Paulo Dybala og Mandzukic fra Juventus, mens Romelu Lukaku går motsatt vei.

14.00: Nye oppdateringer om Paulo Dybala i italienske medier. Les egen sak!

12.20: Manchester United føler seg sikre på at de kommer til å lande Harry Maguire for det som blir en ny verdensrekord for en forsvarsspiller. Det skriver Manchester Evening News. Forhandlingene skal ha gått framover den siste uken, og skaden på Eric Bailly skal ha gjort det enda viktigere for United å gjennomføre avtalen. Leicester krever drøye 90 millioner pund for Maguire, men United tror partene vil komme til enighet. Samtidig melder avisen at Chris Smalling og Marcos Rojo i så fall vil gjøres tilgjengelig for salg.

10.10: Alfredo Pedullá, som i disse dager er en interessant journalist for United-fansen, melder at Paulo Dybala kan sette kursen mot England når som helst. Det var knyttet usikkerhet til om argentineren ønsket seg til Old Trafford, men ifølge Pedullá forventer Juventus at Dybala blir enig med United om en overgang.

09.00: Det er fortsatt distanse mellom Manchester United og Leicester i forhandlingene om Harry Maguire, skriver United-journalist Paul Hirst i The Times. Leicester skal nå ha økt priskravet til 95 millioner pund – 85 millioner nå, og 10 millioner i klausuler. Tidligere i sommer var det snakk om at klubben krevde 80 millioner. Maguire er ikke med i Leicester-troppen som møter Atalanta i kveld.

I artikkelen skriver også Hirst at forhandlingene mellom United og representantene til Paulo Dybala fortsetter i dag.

08.40: Ifølge Manchester Evening News har ikke Inter gitt opp Romelu Lukaku, selv om 26-åringen skal ha blitt enig med Juventus om de personlige betingelsene. Overgangen står og faller på at Paulo Dybala går motsatt vei, og Inters mulighet ligger i at argentineren nekter å gå til United.

08.00: Ingen oppdateringer på Harry Maguire eller Paulo Dybala denne morgenen. Derfor tar vi med oss et annet rykte, selv om vi strengt talt ikke kan gå god for kilden. Nettstedet 90min.com skriver at Manchester United ble tilbudt muligheten til å signere Moise Kean, som nå virker å være på vei til Everton. United skal ha takket nei. 19-åringens agent? Mino Raiola.

Torsdag 1. august:

21:40: Sky Sports-reporter Gianluca Di Marzio skriver at Paulo Dybala ikke vil trene med Juventus før 5. august da han fortsatt har ferie. Han skriver videre at Manchester United og argentineren vil fortsette dialogen i morgen.

16.30: Italienske Goal (på italiensk) skriver at Manchester United er klare for å møte Paulo Dybalas lønnskrav. Det rapporteres fra flere hold at lønnen det er snakk om er på 10 millioner euro i året etter skatt.

16.20: Med Paulo Dybala på alles lepper har det vært lite snakk om Bruno Fernandes de siste 48 timene. Nå melder portugisiske RTP News at Tottenham har en mann i Lisboa for å forhøre seg om midtbanespilleren. Tottenham har vist interesse for Dybala tidligere i sommer, men nå som later til at argentineren er på vei til Manchester kan det være at de ser til Fernandes istedenfor.

15.45: Miguel Delaney i The independent skriver at det er stor avstand mellom Paulo Dybalas lønnskrav og Uniteds tilbud. Spilleren skal også være usikker på om United er det rette steget i karrieren. Han siterer også kilder på at penger ikke er avgjørende for spilleren, og hevder at United holder igjen fordi de har hatt dårlig erfaringer med å betale dyr lønn til stjerner.

14.45: James Ducker i The Telegraph er (endelig) tilbake fra ferie. Skriver at hans informasjon er at United fortsatt ikke har budt mer enn 70 millioner pund pluss ulike klausuler for Harry Maguire.

14.30: Dere som har fulgt med i dag har vel lagt sammen to og to allerede, men både Sky Italia og Calciomercato melder nå at Paulo Dybala kanskje først prater med Juventus-trener Maurizio Sarri fredag.

14.00: Sky Sports har nå skrevet at Paulo Dybala er på treningsanlegget til Juventus, men de har verifisert det ved å legge ut videoen av at han kom på flyplassen. Det er dermed grunn til å være litt skeptisk til denne rapporten – siden det altså 12.50 ble meldt at han reiste hjem – og at det ikke kom til å skje særlig på Juventus’ treningsanlegg torsdag.

13.40: Det er bare å finne frem popcornet. Corriere dello Sport melder at Inter nå undersøker muligheten for å sabotere Dybala-Lukaku-avtalen ved å i stedet få Juventus til å bytte Dybala mot Mauro Icardi. Om ikke annet kan alternativet gi Dybala et annet alternativ – i tilfelle han egentlig ikke er så lysten på en Englands-tur.

12.50: Paulo Dybala skal ha reist hjem etter ankomsten til Torino. Goal melder derfor at det ikke blir medisinske tester eller trening med Juventus for argentineren torsdag – siden de ikke skal trene i ettermiddag. Det konkluderes ikke med at dette betyr noe den ene eller andre veien.

12.03: Greit å få med seg om den mulige lønna til Paulo Dybala. (se også 07.00 torsdag)

12.00: TalkSPORT er sjelden i front på overgangsrykter, men de melder i alle fall torsdag at United faktisk har budt 80 millioner pund for Harry Maguire, og at Leicester har på seg til mandag til eventuelt å akseptere budet.

11.30: Alfredo Pedulla, som helt klart har vært tett på ting i Dybala-saken, skriver at hele overgangen kan skje veldig raskt, kanskje allerede før fredag, siden samtalene mellom de involverte partene allerede er kommet veldig langt.

11.00: Gianluca di Marzio skriver at Paulo Dybala vil gjennomgå fysiske tester før møtet med trener Maurizio Sarri. Mange Juventus-fans skal ha møtt opp for å vise sin støtte til argentineren.

10.40: Paulo Dybala er nå på plass i Torino – for det som altså skal være avgjørende samtaler med Juventus om fremtiden. Samtaler de fleste tror vil ende med at han sier ja til Uniteds tilbud om ny kontrakt.

10.00: Hvis det blir noe av Bruno Fernandes-overgangen til United så skriver A Bola at han vil få en ukelønn på 90.000 euro – noe som tilsvarer cirka fem millioner euro i året – dobbelt av det han tjener nå.

09.10: Romeo Agresti, som skriver om Juventus for nettsiden Goal, skriver at United kommer til å innfri Paulo Dybalas lønnskrav – som altså skal være på om lag ti millioner pund i året – etter skatt.

09.00: The Sun har en såkalt eksklusiv sak om at Inters forsøk på å hente Romelu Lukaku er over. Dermed er det bare to mulige scenarioer i saken, ifølge avisa: 1) Paulo Dybala godtar Uniteds bud og drar til Manchester med Lukaku motsatt vei, eller 2) Dybala sier nei til United og dermed blir Lukaku værende.

07.45: Her har vi forsøkt å samle den siste Dybala-informasjonen i en sak – på dagen som altså skal være en D-dag for spilleren.

07.10: United skal være interessert i Marseille-stortalentet Isaac Lihadji’. 17-åringen har fortsatt ikke skrevet under på en proffkontrakt med den franske klubben, og franske La Provence nevner ifølge Daily Mail Barcelona og United som to interesserte klubber. Unggutten spilte for Marseilles førstelag da DC United ble slått 8-1 i en treningskamp forrige uke.

07.00: Dette er altså dagen hvor veldig mange personer med innsikt hevder at Paulo Dybala skal i avgjørende samtaler med Juventus og trener Maurizio Sarri. The Times gjentar torsdag en opplysning som vel kom for ett år siden – at den argentinske stjernen ønsker 10 millioner pund i lønn – etter skatt – for å dra til United. Det betyr en ukelønn på 350.000 pund. Det er ventet at Juventus vil fortelle Dybala at han ikke er med i klubbens videre planer, noe som må til for at Dybala skal være villig til å reise. Sportsdirektøren i Juventus skal nå også ha reist til London for forhandinger. Lukaku og Dybala verdsettes begge til cirka 80 millioner, slik at dealen sannsynligvis blir en ren bytteavtale. Saken er skrevet av Paul Joyce.

I saken gjentas også de siste Harry Maguire-opplysningene fra andre aviser de siste dagene: Han skal være svært misfornøyd med Leicester, det skal være en gentlemans agreement om at han skulle få gå for en akseptabel sum i sommer, men den summen mener altså Leicester er 90 millioner pund.

Onsdag 31. juli:

21.20: Oppdateringer på Paulo Dybala og Harry Maguire.

Italienske Sky melder at Juventus og Manchester United er enige om en byttehandel mellom Dybala og Romelu Lukaku. Representanter fra klubbene og spillerne skal være i forhandlinger. Dersom Dybala ikke ønsker seg til United, skal Moussa Dembele være nestemann på lista.

Når det gjelder Maguire melder Sky Sports at United har lagt inn et nytt bud på 80 millioner pund. Leicester skal ha krevd 90 millioner.

19.20: Mohamed Boufhasi, en respektert journalist i Frankrike, melder at Manchester United har blitt enig med Monaco om en avtale for 16-årige Hannibal Mejbri, som er en talentfull midtbanespiller.

17.05: Aston Villa har hentet ni spillere i sommer, men Axel Tuanzebe er ikke én av dem. Nå skal Newcastle være interessert, skriver Daily Mail, men United er ikke villig til å slippe 21-åringen før de har fått inn en ny stopper. Dermed må Newcastle vente på om Harry Maguire blir United-spiller. Steve Bruce er lagets nye manager og var mannen som hentet Tuanzebe til Villa på lån forrige sesong.

16.35: Vi har snakket med Serie A-ekspert Rolf-Otto Eriksen om Paulo Dybala. Han skjønner ikke hva Juventus tenker på. Les saken her!

15.05: Fabrizio Romano er sterk på overgangsrykter og deler sine opplysninger om Paulo Dybala i Guardian. Som flere andre skriver han at Juventus-stjernen skal i samtaler med trener Maurizio Sarri i løpet av morgendagen. Mens Romelu Lukaku gjerne går til Juventus, er det mer usikkert om Dybala ønsker seg til Manchester United.

12.10: Fra 11.55-ryktet kan vi lese at Paolo Dybala skal møte sin nye trener Maurizio Sarri og sportsdirektør Fabio Paratici på torsdag. Sky Sports-journalist (tidligere the Times) Kaveh Solhekol melder imidlertid på Twitter at spilleren skal møte treneren allerede i dag. Han skriver at argentineren har møtt til trening i dag, og at han skal møte med Sarri etterpå for å diskutere fremtiden.

11.55: Italienske Sport Mediaset skriver at Paulo Dybala møter Juventus-trener Maurizio Sarri og sportsdirektør Fabio Paratici torsdag, og selv om spilleren da vil si at han helst vil bli i klubben så vil han bli da bli fortalt ansikt til ansikt at han ikke er med i klubbens fremtidsplaner. Dermed er det mest sannsynlige, ifølge Sport Mediaset, at han sier ja til United.

10.55: Gazetta dello Sport skriver at Paulo Dybala er villig til å dra til United. United skal ha tilbudt ham 150.000 pund i ukelønn, men argentineren ønsker 210.000 pund. Med 150.000 ville årslønna blitt 7,8 millioner pund. Med 210.000 i ukelønn vil årslønnen bli snaut 11 millioner pund. Avisen mener at det mest sannsynlige scenarioet nå er at Dybala ender i United.

Patrice Evra skal også ha ringt Dybala for å overbevise ham om at Manchester United er et bra sted.

Les også: Her har vi satt sammen alt om Dybala som skjedde tirsdag

10.30: Daily Mail viser til både Gazzetta dello Sport og Tuttomercato som mener at Juventus også vil sende Mario Mandzukic (33) i retning United – sammen med Paulo Dybala – for å slippe å betale penger i mellomlegg for Romelu Lukaku. Så skal det sies at det tidligere har vært rapporter om at Dybala faktisk verdsettes høyere enn Lukaku, så vi får se hvor sannsynlig dette er.

07.40: En god latter forlenger livet, sies det, og det er egentlig eneste grunn til at vi gir dere denne: United landet i natt tilbake i Manchester, og The Sun skriver onsdag at Ole Gunnar Solskjær i dag skal i krisesamtaler med Ed Woodward før de gjør et siste forsøk på Harry Maguire. Krise, gitt. Merk at saken ikke er skrevet av avisas United-journalist.

07.10: The Telegraphs John Percy skriver at Leicester nekter å la seg rikke på 90 millioners-kravet på Harry Maguire. Spilleren skal ha fortalt klubben at han vil reise, men United ser ikke ut til å være villig til å betale det Leicester ønsker. Maguires klubb skal ha informert både United og City om prisen helt tilbake i mai, og står på at det ikke er åpent for forhandlinger. Hvis en klubb, uansett hvem, betaler 90 millioner, så kan derimot Maguire dra.

06.50: Franske Le10Sport er ikke øverst på troverdighetslista, men hevder nå at vi igjen er interessert i Barcelona-stopper Samuel Umtiti. De viser til kilder, og hevder at United er villig til å gi 50 millioner euro for den franske landslagsspilleren. Umtiti har flere ganger tidligere også blitt koblet til United, og det kan jo være at han er et av de alternativene United skulle ha om det ikke lykkes å kjøpe Harry Maguire.

Tirsdag 30. juli:

23.25: Sky Italia har rapportert at United og Juventus skal ha kommet til det som på engelsk kalles agreement in principle, en slags førkontrakt på norsk, for bytteavtalen mellom Paul Dybala og Romelu Lukaku. Samtidig hevdes det at Dybala har frem til torsdag med å bestemme seg.

Les også: Her har vi satt sammen alt om Dybala som skjedde torsdag

22.15: Juventus-kjenner Giovanni Albanese skriver at Paulo Dybala etter ferien sin kanskje reiser rett til Manchester kommende mandag – hvis United blir enige om en overgang. Han skal ikke akkurat føle seg veldig verdsatt i Juventus for tiden…

22.00: David Amoyal, som skriver om overganger for ESPN, mener at det er 90 prosent sjanse for at Bruno Fernandes blir United-spiller – og foreløpig 50 prosent sjanse for at Paulo Dybala blir det. Ifølge journalisten var samtalene med Sporting på oppløpssiden tirsdag ettermiddag.

19.50: Vi har samlet alt om Paulo Dybala i en sak. Les den her.

19.30: BBCs Simon Stone også om Dybala.

19.25: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver nå også om Dybala-samtalene.

19.10: Daily Mails United-journalist, Chris Wheeler, og Paul Hirst i The Times og også Daily Mirrors David McDonnell skriver nå også at United er i samtaler med Juventus om Paulo Dybala.

Wheeler skriver at United nå snakker samtidig med både Inter og Juventus om Romelu Lukaku, men at en endelig avtale fortsatt er et stykke unna.

 

18.50: RTP, Portugals svar på NRK, skal nå ha meldt at Sporting er klare på at alt om at Bruno Fernandes kan bli United-spiller etter den portugisiske supercupfinalen, det er løgn. Det er Sport Witness som viderebringer dette. Se 09.40 og 15.08 for mer Fernandes.

18.00: Paulo Dybalas agent skal nå være i England for samtaler med United om spillerens kontrakt. Det skriver transferguru Fabrizio Romano. Så gjenstår det å se om argentineren virkelig vil til England, men ifølge Romano er Juventus klare til å selge spilleren og det er selvsagt derfor agenten nå skal være i England.

15.08: Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio, som ikke er blant de verste, melder at United er ett skritt unna å signere Bruno Fernandes fra Sporting CP. Han skriver at klubbene er nærme en overgang og at de forbereder seg på å sluttføre forhandlingene. Simon Stone i BBC er imidlertid ikke enig. Han melder at United i hele sommer har avkreftet alle koblinger til Bruno Fernandes.

Det kan legges til at Di Marzio i en bisetning skriver at Manchester United ferdigforhandlet overgangen for Harry Maguire i går.

09.40: Dagens Bruno Fernandes – en mulig overgang som fortsatt så godt som utelukkende drives videre av portugisisk presse (som det er grunn til å være skeptisk til): Sporting ønsker at spilleren spiller for dem mot Benfica i den portugisiske supercupen til helga, men for n’te gang skriver A Bola at et bud er på vei og at han altså kan dra til England etter supercup-finalen. Det er Sport Witness igjen som er tett på portugisisk presse.

09.20: Samuel Luckhurst hos Manchester Evening News skriver at Lukaku-leiren ikke var overbegeistret over Inters uttalelser mandag – siden det på en måte devaluerer Lukakus verdi. (se 21.10 mandag – og mer tidligere tirsdag)

09.00: Romelu Lukaku foretrekker en overgang til Inter, skriver Kristof Terreur, som er tett på de belgiske spillerne i Premier League. Samtidig er som alle vet også Juventus med på dansen nå, og da er det opp til Inter om de vil innfri Uniteds krav eller ikke, påpeker journalisten.

08.00: United skal ifølge Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, være villig til å betale 70 millioner pund for Harry Maguire, men de ønsker ikke å strekke seg helt til 90 millioner som Leicester ønsker. Dette skal de ha gjort helt klart overfor Maguires klubb.

07.40: The Sun drar det så langt som at Harry Maguire begynner å miste tålmodigheten med sin egen klubb siden det ikke blir en avklaring med Manchester United. Hovedårsaken skal være at det skal være en gentlemans agreement med klubben om at han skulle få dra hvis det kom et akseptabelt bud denne sommeren, etter at han forble lojal til klubben forrige sommer.

07.35: The Guardian, i en sak levert av Press Association, spekulerer i at uttalelsen til Inter-toppen Marotta (se 21.10 mandag) betyr at de har gitt sitt endelige Lukaku-bud, og ikke vil komme tilbake med et nytt et. Hvis det er riktig så betyr det fort at det blir Juventus-avtale eller Romelu Lukaku fortsatt som United-spiller.

07.30: Italiensk meny så langt hos united.no. Nå er det Fabrizio Romano som skriver at Paulo Dybala-saken vil avgjøres i løpet av 2-3 dager. Han skriver også at Ed Woodward jobber hardt for å levere Harry Maguire til Solskjær, men at Leicester snart må ta en endelig avgjørelse.

00.05: Juventus-trener Maurizo Sarri skal ha gitt grønt lys for at klubben kan gjennomføre Lukaku-Dybala-dealen. Dette ifølge Alfredo Pedullà hos Sportitalia. Journalisten skal ha nære bånd til Juventus-trener Sarri, så det spekuleres i at dette kan være troverdig. Det betyr altså at Sarri vil fortelle Dybala at han ikke er med i sine planer, slik at spilleren får et insentiv for å dra til United.

00.01: Sky Italia hevder at Juventus vil godta Romelu Lukaku pluss 20-30 millioner euro for å sende Paulo Dybala til United. Det er imidlertid et uavklart spørsmål om argentineren vil til United.

Mandag 29. juli

21.50: Mye om Harry Maguire mandag. Vi har samlet alt i en sak i et forsøk på å gi deg bedre oversikt.

21.10: Inter-topp Marotta, ifølge Manchester Evening News: – I noen tilfeller, som med Romelu Lukaku, er kravene veldig store. Vi har gitt et rettferdig og viktig tilbud, hvor vi har respektert spillerens verdi. Ingenting er over.

21.00: Gianluca di Marzio skriver at det har vært samtaler om Harry Maguire i dag, at han vil til United, at han som tidligere nevnt var borte fra treningen i dag og at Leicester respekterer hans «ønsker» mens overgangen ferdigforhandles.

19.58: Fabrizio Romano pleier å være OK pålitelig, og han skriver at United er i samtaler med Leicester om Harry Maguire, og at det har vært kontakt også i dag, men at det ikke er enighet ennå. I tillegg nevner han at Maguire tydeligvis ønsker å få overgangen gjennomført – uten at det presiseres hvor hardt han egentlig presser på.

15.00: Harry Maguire var ikke på Leicester-trening mandag, men før noen tar helt av så må det sies at årsaken kun skal være at han følte seg dårlig. Uansett: Sky Sports skriver i sin rapport om fraværet at Maguire fortsatt er Uniteds hovedmål, og at Ed Woodward fortsatt er i samtaler med Leicester om stopperen. Det skal være opp til Woodward å få gjennomført handelen – og Solskjær skal ha gitt beskjed om at han ønsker å få inn Maguire så fort som mulig.

14.15: Romelu Lukaku er selvsagt uhyre interessant for italienske medier. Mandag skriver Gazetta dello Sport at Juventus har kommet til såkalt prinsipiell enighet med Lukaku, men at den gamle dame ønsker å bruke Paulo Dybala i bytte – og United ikke har gjort særlig fremstøt motsatt vei. Samtidig skal altså ikke Dybala tenke på å dra, han vil spille ved siden av Cristiano Ronaldo, og det endrer seg nok først hvis han får vite at han ikke er i klubbens planer. Corriere dello Sport skriver også at Dybala helst vil bli, men de mener at Solskjær gjerne vil ha ham. Alt dette via Sport Witness.

13.20: Italienske Tuttosport skriver at Lukaku vil være i Torino midt i inneværende uka (onsdag, altså?), men at når det gjelder Juventus og eventuelt Paulo Dybala motsatt vei så ønsker argentineren å få en betydelig lønn hvis han skal gjennomføre overgangen til United. Legger man sammen informasjonen fra Tuttosport med det skrevet klokka 13 så tyder mye på Lukaku må være klar for sin nye klubb senest mandag neste uke – hvis dette skal gå i orden.

13.00: Samtalene om Romelu Lukaku fortsetter, ifølge Simon Stone i BBC. Samtidig skriver Kristof Terreur, som følger belgiske spillere i England, at United har satt en tidlig deadline for overgangen – slik at de eventuelt får på plass en erstatter før overgangsvinduet i England stenger torsdag om halvannen uke.

12.30: Hva skulle portugisisk presse skrevet om hvis United ikke hadde eksistert? Mandag skriver O Jogo, her gjengitt av Daily Mail, at United skal ha budt på Benfica-stopper Ruben Dias, men at budet var lavere enn utkjøpsklausulen hans på 66 millioner euro. Derfor ble det avvist. Dias spiller på det portugisiske A-landslaget, og imponerte da de vant Nations League i juni. Det er langt i fra umulig at det stemmer at United har budt, siden Uniteds forhandlinger med Harry Maguire er vanskelige – og det flere ganger er meldt at United også har alternativer til Leicester-stopperen.

11.00: Spanske Mundo Deportivo skriver ifølge Sport Witness at Matteo Darmian er et alternativ for Barcelona. Katalanerne ønsker en reserve-venstreback, og selg om Darmians foretrukne posisjon er på høyrebacken så har han etter hvert også en del erfaring på venstresiden.

08.30: – Det blir et stopperkjøp. Harry Maguire er favoritten, men det er også alternativer. Det skriver BBCs United-journalist Simon Stone i et lengre dokument om ståa i United mandag.

08.00: Avisen Corriere di Torino har ifølge flere medier skrevet at United liker Juventus-spiller Blaise Matuidi veldig godt, og at det sånn sett kanskje ikke er umulig at noe skjer hvis Paul Pogba forlater United. 32-åringen er også interessant for PSG, men skal selv være interessert i mer spilletid og en helt ny utfordring, noe en overgang til England kunne gitt ham.

06.55: Daily Express (sukk) har en såkalt eksklusiv sak mandag morgen hvor de fastslår at alt prat om at Bruno Fernandes skulle fly til Manchester for en legesjekk er feil. Det skal ikke være enighet om noe med Fernandes, ifølge avisen. Fernandes selv var for en gangs skyld målløs da Sporting tapte 1-2 mot Valencia søndag, men etterpå kom det bilder som antydet at han virket noe trist – og det ble spekulert i at det var fordi han muligens visste at han hadde spilt sin siste Sporting-kamp.

Les også: Portugisisk avis: – Har fortalt at han nærmer seg United

06.50: Gareth Bale og Zinedine Zidane skal være ekstremt frustrert etter at Real Madrid-president Florentino Perez stopper den planlagte overgangen hans til Kina. Presidenten mente at waliseren ikke kunne forlate Real gratis. United har i perioder det siste året blitt koblet til den etter hvert rutinerte spilleren, men det mest spesielle her er at om Bale ikke finner seg en ny klubb så vil det sannsynligvis bety at Real Madrid ikke kan gå for Paul Pogba. The Times er blant avisene som er inne på det, selv om Real også skal være villig til å selge James Rodriguez for å skaffe «Pogba-penger». Det kinesiske overgangsmarkedet stenger onsdag.