– United nekter å betale urealistisk pris

Nye oppdateringer om Harry Maguire tirsdag.

Tirsdag meldte Gianluca Di Marzio at United og Leicester er så godt som enige om en overgang, mens BBCs Simon Stone på sin side sier at klubbene ikke er enig ennå. Leicester skal kreve 90 millioner for midtstopperen.

– En pris United ser på som urealistisk, sier Stone i BBC.

Tidligere meldte pålitelige John Percy (Daily Telegraph) at Harry Maguire var tilbake på jobb som normalt, etter at han måtte stå over mandagens trening på grunn av sykdom.

Betyr det at han ikke presser på for å få i stand en overgang slik det ble meldt mandag kveld? Det sies ikke noe om, det finnes flere måter å gjøre det på, men Percy melder i alle fall om at det ikke er noen ny utvikling om en overgang til United på det nåværende stadiet.

Fra mandag kveld/tirsdag morgen:

– Harry Maguire var ikke til stede på mandagens Leicester-trening. Han var syk.

Det stod det i de fleste medier mandag.

Kanskje følte han seg heller ikke så bra, Harry Maguire, men mandag kveld tyder mye på at spilleren selv er veldig opptatt av en overgang til United.

Transfer-guru Fabrizio Romano skriver mandag kveld at United har hatt nye samtaler med Leicester mandag, at Maguire presser på for en overgang, men at det foreløpig ikke er enighet.

Like etter la Gianluca di Marzio ut en sak om at Maguires overgang til United er på oppløpssiden.

Begge disse må sies å være blant journalistene som skal sitte på en del informasjon rundt overganger.

Han skriver, som Romano, at Maguire virkelig vil til United. Deretter står det at stopperen var borte fra mandagens trening og at «mens overgangen ferdigforhandles så vil ønskene hans bli respektert».

FAST PÅ LANDSLAGET: Harry Maguire har vært en nøkkelspiller på det engelske landslaget. Kanskje blir han det snart også for United.

Det er litt vanskelig å fastslå om det betyr at han får fri i Leicester frem til det hele er i orden, men disse sakene kom etter at Sky Sports meldte at Maguire fortsatt var Uniteds prioritet på stopperplass.

Solskjær skulle da ha gitt beskjed til United-ledelsen om at han ønsket den 26 år gamle engelske landslagsspilleren på plass så fort som mulig.

United skal ifølge Daily Mirror være villig til å betale 70 millioner pund for spilleren, men ikke 90 – som det rapporteres at Leicester ønsker.

Harry Maguire selv skal være frustrert over Leicester, siden han ifølge The Sun skal han forrige sommer skal ha inngått en gentlemans agreement med klubben om at han skulle få dra i sommer hvis det kom et akseptabelt bud – etter at han forble lojal til klubben etter fotball-VM for ett år siden.

Alt dette altså fra ting som ble rapportert mandag.

Samtidig ble det fra portugisisk presse rapportert om et United-bud på Ruben Dias, men det var samtidig som at BBCs United-journalist, Simon Stone, hadde fortalt at Maguire var hovedmålet, men at det var alternativer.

Det kan kanskje bare være et tegn på at United forsøker å legge press på Leicester med et Dias-bud.

Uansett, etter en del dager med litt treg utvikling rundt Maguire så virker det som om han er et skritt nærmere United-overgangen mandag kveld.