Maguire utelatt av troppen til siste treningskamp før sesongstart

Leicester skal spille generalprøve uten stjernestopperen som ser ut til å havne i Manchester United.

Fredag kveld skal Leicester spille mot italienske Atalanta i sin siste treningskamp før sesongen starter. Manager Brendan Rodgers har tatt ut troppen som skal spille.

Der er ikke Harry Maguire. 

John Percy i the Telegraph skriver at Maguire og Rodgers har hatt en dialog gående i dag, og at de er enige om at spilleren ikke er i den rette sinnsstemningen for å gjennomføre kampen.

Grunnen til det skal være overgangsspekulasjonene som surrer rundt stopperen. 

Videre skriver Percy at Manchester United enda ikke har matchet Leicesters prisønske som forstås å være på 85-90. millioner pund.

Maguire forventes å trene som normalt med laget etter kampen.

«Revene» syns at Maguire har opptrådd eksemplarisk og profesjonelt under forhandlingene etter at han fortalte klubben at han ønsket en overgang til Manchester United da de var på treningsleir i Frankrike.

ER DET ET TEGN? Kan Harry Maguire ha spilt sin siste kamp i Leicester-trøya?

Percy skriver at Maguire er redd for at Leicester har satt en større prislapp på ham enn hva United er villige til å betale, og at hans profesjonelle holdning ikke legger nok press på Leicester til å møte United på halvveien.

De kongeblå skal ha vært tydelige overfor Manchester United og Manchester City, kort tid etter sesongslutt, om at det må en ny overgangsrekord for en forsvarsspiller til før de gir slipp på juvelen sin.

Lurer du på hvorfor Maguire er så dyr? Premier League-ekspert Brede Hangeland gir deg svaret.