– Det blir et stopperkjøp

BBC, ESPN og Manchester Evening News’ United-journalister med ulike saker om situasjonen så langt i sommer.

Simon Stone er kanskje den mest rutinerte av alle United-journalister som følger United fra kamp til kamp verden rundt.

Nå reiser Stone verden rundt med United for BBC, men tidligere gjorde han det for nyhetsbyrået Press Association. Han er ikke blant dem som slenger rundt seg med rykter, men kjennetegnes for sin seriøsitet og pålitelighet.

I et lengre dokument om United på BBCs nettside skriver han mandag om ulike deler av «nye United», blant annet at Jesse Lingard ble satt voldsomt på plass etter sitt sprell på sosiale medier i ferien, men at spilleren reagerte med å være best eller blant de aller beste – på de fleste individuelle økter etter det.

Solskjær tror derfor at beskjeden om hva som er akseptabelt (på akkurat det) er kommet gjennom til Lingard og spillerne.

HAR VIST SEG FREM: Jesse Lingard imponerte på trening i Australia og Asia. Aaron Wan-Bissaka og Tahith Chong har også gledet United-fansen på turneen.

Han er også inne på hvordan nordmannen kommer til å vurderes av Glazer-familien og Ed Woodward, siden alle managere som har bommet på topp 4, har forsvunnet en gang i løpet av den sesongen. Hva skjer om Solskjærs forsøk på å fikse United ikke lykkes?

Vel, Stone er klar på at om Solskjær mislykkes så er det ikke nordmannens navn som egentlig skades mest – det vil være Woodwards eget navn som i så fall kommer under lupen.

Men selv om fansen gjerne skulle hatt flere spillere inn og ut, så mener Stone at Woodward og Solskjær så langt er United – altså at de jobber mot et felles mål.

Stone er også innom overgangspolitikken og stilendringen Solskjær og teamet har gjennomført. Han skriver også at Harry Maguire er stopperfavoritten, men at det er alternativer og at det kommer til å bli et stopperkjøp.

Les hele saken hos BBC her.

ESPNs Rob Dawson, som også følger United verden rundt, har også skrevet om sommeren så langt, og han skriver at Jesse Lingard er ventet å bli en sentral brikke i det offensive presspillet kommende sesong.

BLIR NIER? I så fall et naturlig valg, skriver ESPNs Rob Dawson.

Dawson tror at Mason Greenwood kan spille en rolle på laget ganske jevnlig utover i sesongen, mens Stone er klar på at Solskjær mye heller vil bruke unggutta i Europa League i stedet for å fylle opp stallen med mer rutinerte spillere.

ESPNs United-mann er også klar på at om Anthony Martial faktisk blir Uniteds 9er denne sesongen så er det også et ganske naturlig valg – siden han er den mest naturlige avslutteren i United-troppen

Les Dawsons sak her.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News er mest opptatt av overgangsmarkedet mandag, og mener at United mangler tre signeringer for å se veldig bra ut med ligastarten snaue to uker unna.

– Det er egentlig perverst at de ikke har forsøkt seg på noe annet på den sentrale midtbanen enn en 21-åring som har ni kamper bak seg i Premier League (Sean Longstaff), skriver han.

Les hele Luckhursts sak her.