Rio ikke med til Romania

Her er Uniteds tropp til tirsdagens kamp i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

United-spillerne reiste mandag morgen til Romania, for tirsdagens Champions League-kamp mot Otelul Galati.

Rio Ferdinand, som spilte mot Liverpool i helga, men ikke mot Benfica i forrige bortekamp i Champions League, var ikke med.

Uniteds tropp var ifølge manutd.com som følger: Amos, De Gea, Lindegaard; Evans, Evra, Fabio, Jones, Smalling, Vidic; Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Park, Young, Valencia; Berbatov, Diouf, Hernandez, Owen, Rooney, Welbeck.

Dårlig form

Ellers møter vi et lag i bortimot fritt fall. I alle fall sammenliknet med fjoråret. Otelul Galati har nemlig nesten glemt hvordan det er å vinne.

I fjor sikret Otelul Galati seg seieren i den rumenske toppserien, med fire poengs margin ned til Timisoara på 2. plass. I år har det ikke gått like bra. Etter ti seriekamper denne sesongen står laget med bare 12 poeng. Laget har ikke vunnet en fotballkamp siden bunnlaget Vointa Sibiu ble slått 1-0 borte for nøyaktig én måned siden, 17. september.

Etterpå har det blitt to uavgjorte kamper og ett tap i serien og et 0-1-tap hjemme for Benfica i Champions League.

– Vi må vinne de to neste kampene mot Galati, har Sir Alex Ferguson sagt til Sky Sports.

Det bør dermed være gode muligheter for det.

Ba om mindre lønn

BBC har forøvrig en interessant sak om rumenerne på sin nettside. Der skriver de at gjennomsnittslønna for spillerne ligger på om lag 400.000 kroner i året, samt at 33 år gamle Gabriel Paraschiv, en av nøkkelspillerne, gikk til styreformannen og ba om 30 prosent lønnsreduksjon på starten av forrige sesong. Han synes rett og slett ikke at han spilte bra nok til å fortjene den lønna han da hadde.

Les BBC-saken her.

Powered by Labrador CMS