NEDERLANDSK SEIER: Erik ten Hag vant duellen mot Mikel Arteta, som fortsatt topper Premier League.

Arteta bekrefter: - Arsenal-stjerne usikker før søndagens kamp

Publisert Sist oppdatert

United møter Arsenal på hjemmebane søndag klokka 17:30 (skandinavisk tid). Begge lag er sultne på poeng. United trenger fler poeng for å unngå den dårligste plasseringen sin i Premier League-historien, mens Arsenal kjemper om tittelen. 

Fredag kom Uniteds manager med den kjipe nyheten om at Mason Mount er ute igjen med nok en skade. Dette bekreftet ham under pressekonferansen før kampen mot Arsenal. Mount fikk sin første start på flere måneder under mandagens kamp mot Crystal Palace, men blir ikke å se i søndagens tropp. Marcus Rashford, Bruno Fernandes og Scott McTominay er usikre. 

Som et plaster på såret for United-fansen, kan de trøste seg med at Arsenal-stjernen Bakayo Saka er under tvil for oppgjøret. Det er også Takehiro Tomiyasu.

- Vi har noen tvil som kan løses i morgen etter enda en treningsøkt, så vi må vente og se, sa Mikel Arteta under pressekonferansen.

Artetas menn er klare for å gjøre alt for å få tittelen i havn, men at United er på vei mot sin dårligste plassering i historien, tenker han ikke på. De er klare for en tøff kamp.

- Jeg tenker ikke på det, hver kamp har forskjellig kontekst. Vi vet vanskeligheten og husker hva vi har gjort der borte (på Old Trafford), så vi må være på vårt beste for å fortjene å vinne kampen.

Sist lagene møttes på Old Trafford var i september 2022. Da vant United 3-1. Tidligere denne sesongen var det Arsenal som kapret de tre poengene da lagene møttes. 

- Det var en vanskelig kamp, og det var små marginer fordi de hadde et stort øyeblikk da målet ble annullert. Så snudde vi kampen og scoret to veldig gode mål, så det forteller deg kvaliteten på dem og hva vi må gjøre for å slå dem.

Manageren forteller også at han har sympati for Ten Hag, som sitter i en usikker posisjon. 

Powered by Labrador CMS