Skinner klar for finale: - Alle i troppen er tilgjengelige

Publisert Sist oppdatert

Marc Skinner sier at Manchester United Women er klare for finalen i FA-cupen på søndag. De røde møter Tottenham Hotspur på Wembley Stadium 15:30 (skandinavisk tid). 

Tidligere denne sesongen har United tatt fire poeng mot London-laget. En 4-0 seier, og en uavgjort. Skinner er klar på at denne kampen vil være noe helt annet enn de tidligere møtene mellom lagene.

- Når du er ved slutten av en sesong, vil du avslutte den på best mulig måte. Vi har to finaler igjen, en på Old Trafford og selvfølgelig den på Wembley denne helgen.

Full jubel da United slo Chelsea ut av FA-cupen.
Full jubel da United tok seg videre til finalen etter å ha slått ut Chelsea.

- Tottenham fortjener å være i finalen og fortjener ikke å ha underdog-status. Hvis du kommer til en finale, fortjener du å være i finalen. 

London-laget har blant annet slått ut serie-lederen Manchester City og Leicester av cupen. 

- Tottenham har spillere som har erfaring fra finaler før, så du vet at de spillerne ikke vil være overveldet. Men det kan være et øyeblikk hvor det kan absorbere deg og det kan påvirke måten du vil spille på. 

- Så langt som vi vet, er alle - bortsett fra de langvarige skadene - tilgjengelige, så det er positive nyheter. Alle i troppen er tilgjengelige, og det er fint å gå inn i en finale slik.

Powered by Labrador CMS