– Vil flytte fra Carrington

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at United vurderte å flytte fra Carrington, og at klubben blant annet hadde sett på flere store golfkomplekser i nærheten av Manchester.

En som har vært sentral i ting som har foregått etter overtakelsen er INEOS-sportsdirektør Sir Dave Brailsford. Et område han har hatt spesielt fokus på har omhandlet klubbens infrastruktur, og da spesielt Carrington.

Ifølge Samuel Luckhurst i Manchester Evening News har Brailsford nå kommet frem til at klubben bør bytte beliggenhet for sitt treningskompleks.

Bilde av det nye bygget på Carrington.
Brailsford vil bytte ut Carrington for et nytt treningskompleks.

Brailsford skal være en mann opptatt av de små detaljene som kan bidra til å øke klubbens profesjonalitet, og har sammenlignet United med sitt arbeid i Team Sky og Ineos Grenadiers i sykkelverdenen.

Når det kommer til Carrington skal han altså ha konkludert med at anlegget ikke er egnet som base for en klubb som har som mål å være best i verden.

Luckhurst skriver videre at Brailsford har gjort et positivt inntrykk på folk i klubben etter sin ankomst, og flere skal ha troen på at hans kunnskaper vil bidra til å heve standardene i Manchester United til et nytt nivå.

Powered by Labrador CMS