Stengel og Rossbach til «Glory, Glory!»

Nå kan dere sende inn spørsmål til Eliteserie-spillerne.

Har du noen gang lurt på hvordan det oppleves å være en ung, talentfull fotballspiller som én dag får beskjed om at Manchester United ønsker deg på prøvespill?

Mange av oss håpet, men de færreste av oss fikk muligheten.

Det fikk våre to neste gjester i United.no’s nettserie, «Glory, Glory!»

Herman Stengel og Sondre Rossbach spiller i dag i henholdsvis Strømsgodset og Odd, men de har begge fortid som prøvespillere i Manchester United.

Vi skal snakke om hvordan hverdagen forløper seg når du er på prøvespill i verdens største klubb, hvilke erfaringer de har tatt med seg videre – og så klart hva de to tenker om United per dags dato.

I tillegg til dette håper – og ønsker – vi at dere lesere kan bidra med spørsmål til de to nåværende Eliteserien-spillerne.

Har dere spørsmål til Stengel og Rossbach?

Send inn via kommentarfeltet nedenfor, eller til eivind@united.no!

Eivind Holth, Arne Scheie og Carina Olset i den første episoden av «Glory, Glory!»

I premieren av «Glory, Glory!» i september hadde vi besøk av United-supporterne Arne Scheie og Carina Olset, mens TV 2-kommentator Harald Bredeli og Liverpool-supporter Rasmus Wold gjestet vårt hjemmesnekrede studio i forbindelse med prestisjeoppgjøret på Anfield.

Senest fikk vi besøk av ingen ringere enn Ole Gunnar Solskjær, som snakket om alt fra den vanvittige Barcelona-kvelden i 1999, livet under Sir Alex Ferguson og rivaleriet mot Liverpool.