– Ligacupen? Den kan Liverpool ta!

Det ble høy temperatur da vi samlet Harald Bredeli og Rasmus Wold i «Glory, Glory!» før oppgjøret mot Liverpool.

I andre episode av vår nye nettserie, «Glory, Glory!», har vi besøk av TV 2-kommentator og United-supporter Harald Bredeli og komiker Rasmus Wold, som driver Liverpool-podkasten «You’ll Never Talk Alone».

Vi diskuterer det kommende prestisjeoppgjøret på Anfield, Harald forteller historien om den gangen han nesten endte i Liverpool-svingen på Wembley, og Rasmus forklarer hvordan Romelu Lukaku kan skape trøbbel for vertene på Merseyside på lørdag.

I tillegg forteller Denis Irwin om sine erfaringer mot erkerivalen, mens norske United-supportere beskriver sitt forhold til Liverpool.

I episoden blir Bredeli og Wold enige om at kampene mellom Manchester United og Liverpool overgår byderbyene mot henholdsvis City og Everton.

– Det er disse to kampene som drar frem de største følelsene. Jeg håper United skal spille om tittelen, så jeg tror det kommer viktigere kamper, men det er så usedvanlig viktig å slå Liverpool, sier Bredeli.

– Dette er noe ekstra, spesielt for oss nordmenn som er så anglofile. Det er så mye skryterettigheter som står på spill, sier Wold.

 

Episoden ble spilt inn før vi fikk vite at Sadio Mané mister oppgjøret på Anfield.

– Stort tap da han er vår beste spiller og kan skape mål ut av ingenting, sier Wold i etterkant.

– Nå går trolig Coutinho opp i den fremste treeren, og Jordan Henderson, Emre Can og Georginio Wijnaldum utgjør midtbanen. Det kan også muligens gi Daniel Sturridge, James Milner eller Alex Oxlade-Chamberlain muligheten, selv om jeg tror det første skjer.

I første episode av «Glory, Glory!» hadde vi besøk av Arne Scheie og Carina Olset. Den kan du se her!