Marc Skinner på sidelinjen, 4. februar 2024.

SKINNER FØR SØNDAGEN:

– Vi må vise vår nådeløse side i denne kampen

Publisert Sist oppdatert

Søndag spiller Manchester United-kvinnene borte mot Leicester. 

De kom seg nesten til FA-cupfinalen, men i ligaen har de slitt tungt, og har bare tatt ett poeng på de siste fem kampene.

– Noen av Leicesters resultater har ikke vært som de ville ønsket, men prestasjonene har det ikke vært noe i veien med. De har skapt sjanser når jeg har sett dem, sa Marc Skinner på fredagens pressekonferanse. 

– Leicester er et veldig godt lag etter min mening.

United-hovedtreneren har god kjennskap til Jennifer Foster, som har ledet Leicester midlertidig etter at Willie Kirk (tidligere United-assistent) fikk sparken, siden Foster var en av Skinners assistenter i Birmingham. 

Kit Graham på ryggen til Martha Thomas, Tottenham-feiring i FA-cupsemifinalen, 14. april 2024.
Ex-red Martha Thomas og Tottenham slo Leicester i FA-cupsemifinalen, og blir Uniteds motstander på Wembley søndag 12. mai.

I høst ble det et skuffende 1-1-resultat mot Leicester for United, og Skinner håper å unngå noe lignende nå. 

– Jeg tror de hadde fire skudd, og scoret, og det endte uavgjort. Det blir sannsynligvis slik at vi må diktere kampen igjen, men jeg ønsker at vi skal være nådeløse i begge bokser. Vi må komme oss tilbake til det. Mot Tottenham [som United spilte 2-2 mot forrige helg] skapte vi massevis av sjanser til å vinne kampen, og jeg tror ikke Tottenham hadde et eneste skudd i andreomgangen.

– Vi må vinne kampen. Vi må vise vår nådeløse side i denne kampen, sa Skinner.

Han kunne ellers røpe at Jayde Riviere er tilbake i individuell trening, og at United håper at høyrebacken kan bli aktuell for bortekampen mot Liverpool neste helg. 

United og Liverpool kjemper om fjerdeplassen i Women's Super League. Champions League-håpet er borte etter resultatene sist helg.

Søndagens kamp spilles klokka 16.00 skandinavisk tid. Den er ikke utvalgt som TV-kamp, og vil kun bli sendt på gratistjenesten FA Player – men vil ikke være tilgjengelig i Skandinavia.

Jayde Riviere smiler, 28. januar 2024
Jayde Riviere nærmer seg.
Powered by Labrador CMS