ESPN:

– Forlater United i sommer - disse kan også være på vei ut

Publisert

Mark Ogden i ESPN har skrevet en lengre sak om det kommende sommervinduet, som kan by på flere utskiftninger i Manchester United-troppen.

Hvem som eventuelt kommer inn, vil imidlertid trolig avhenge av hvem som forsvinner.

Raphaël Varane er på utgående kontrakt, og Ogden skriver at franskmannen vil forsvinne som «free agent». Det samme vil Anthony Martial.

Bare de to vil angivelig frigjøre rundt 450.000 pund i ukelønninger.

Christian Eriksen har et år igjen av kontrakten og tiltrekker seg interesse fra Tyrkia, og kan være en annen mann på vei ut.

I tillegg kan Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka, Scott McTominay og Harry Maguire, som alle også har et år igjen av den nåværende kontrakten, forsvinne hvis det kommer inn akseptable bud, hvis de ikke velger å gå med på nye avtaler med dårligere betingelser.

Harry Maguire og Scott McTominay har begge vært viktige brikker for United denne sesongen, men duoen kobles igjen bort fra klubben inn mot sommeren.

Når det kommer til Casemiro skal det fortsatt være interesse fra Saudi-Arabia, mens klubben også vil lytte til bud på utlånte Jadon Sancho, Donny van de Beek og Mason Greenwood.

Marcus Rashford er en det har blitt skrevet mye om i det siste, men det skal være laber interesse for engelskmannen. 

PSG har blitt nevnt flere ganger, men dette skal ikke være noe mer enn bare rene spekulasjoner. Den franske storklubben skal heller ønske å erstatte Kylian Mbappé med AC Milans Rafael Leão.

Ogden skriver at det er lite sannsynlig at United uansett vil kunne ha et nettoforbruk på mer enn 100 millioner pund.

En annen utfordring United kan møte på er å finne andre klubber som kan og ønsker å betale for høytlønnede spillere, og at de mest sannsynlige destinasjonene å selge spillere er Tyrkia og Saudi-Arabia.

Powered by Labrador CMS