Rodgers: – Vi er ganske avslappet

Leicester-manager Brendan Rodgers lar seg ikke stresse av Uniteds interesse for Harry Maguire, mens Pep Guardiola nekter å gi mediene noe som helst å skrive om.

Rodgers tok over Leicester i februar og fikk umiddelbart spørsmål om Maguire da laget hadde sin første oppkjøringskamp på onsdag.

– Det er ingen bud som har vært i nærheten av verdien hans. Han er en spesiell spiller som vi ønsker å beholde, men tiden får vise hva som skjer. Det er en stor klubb som er interessert, sa Rodgers, ifølge Independent.

– Jeg har vært i denne posisjonen mange ganger. Det er aldri enkelt, men han har gjort alt det han skal og har ikke vært annet enn profesjonell. 

Ifølge rapportene ble Manchester Uniteds siste bud på 70 millioner pund avslått. Leicester skal kreve 90 millioner.

– Dersom vi skulle miste ham, har vi flere kandidater vi skal se nærmere på. Men vi er ganske avslappet, sier Rodgers.

I Perth har ikke Ole Gunnar Solskjær sagt mye om stopperjakten.

– Jeg vet at det er vanskelig å få signeringer over streken. Vi har gjort jobben vår og funnet spillerne vi ønsker oss. Men de er i andre klubber. Det tok tid med Aaron Wan-Bissaka og Daniel James, men vi fikk dem til slutt. Men vi kommer ikke til å signere ti spillere. Vi jobber med én eller to til, og vi håper fortsatt at det lar seg gjøre, sa Solskjær før kampen mot Leeds, ifølge ESPN.

Tidligere har united.no skrevet om hvorfor Manchester United har endret mening når det gjelder Harry Maguire, som også sto på ønskelisten til José Mourinho.

Den engelske landslagsstopperen kobles også til Manchester City, men Pep Guardiola var ikke spesielt interessert i å snakke om Maguire på sin første pressekonferanse i Kina.

– Leicester-spiller, var det eneste City-manageren sa – som med det igjen konstaterte at han ikke snakker om spillere som tilhører andre klubber.

Maguire spilte 45 minutter i Leicesters første treningskamp. Laget slo Scunthorpe 1-0.

LES OGSÅ: Torsdagens rykter