Pogba: – Kunne ikke bomme på den

Paul Pogba har allerede glemt VM. Nå er det United som står i hodet på franskmannen.

– Vi ville åpne med en seier, og det klarte vi, selv om vi visste at det kom til å bli vanskelig. Jeg spilte ingenting i oppkjøringen og var ikke tilbake før på mandag, så det var tøft for beina, sa den nybakte verdensmesteren i et intervju med Sky Sports sendt på TV 2.

– Men vi spilte godt, og nå ønsker vi bare å spille bedre. 

United-stjernen alle trodde skulle innlede sesongen på benken, ble i stedet den store spilleren i serieåpningen mot Leicester.

– Paul Pogba var et monster. Vi sa maksimum 60 minutter, men han spilte jo mer, sa José Mourinho om dagens kaptein etter 2-1-seieren.

FLERE KAMPSAKER:

Særegen straffeteknikk

Pogba, som bare for noen dager siden ble koblet til Barcelona, sendte United i ledelsen med et straffespark etter tre minutter og spilte seg opp underveis i kampen.

– Det er stilen min, og det er sånn jeg alltid har gjort det, sa Pogba om oppløpet til straffesparket.

– Det tar lang tid og kan forstyrre keeperen. Det viktigste er at straffen går i mål, for bommer jeg med et sånt oppløp, vet jeg at jeg kommer til å få høre det, sa franskmannen med et smil.

Før 1-0-scoringen diskuterte Pogba hvem som skulle ta straffesparket med Alexis Sánchez, som for et halvt år siden scoret sitt første United-mål fra straffemerket på Old Trafford.

– Vi har ikke en fast straffeskytter. Manageren lar oss bestemme etter hvordan vi føler oss. Jeg fikk ta denne, men den neste kan Alexis ta, det er ikke noe problem. Det viktigste er seieren, sier Pogba.

– VM tilhører fortiden

Via en kort sommerferie, gikk franskmannen fra VM-finale i Russland til Premier League-åpning i Manchester.

De siste dagene har vært preget av turbulente overgangsrykter, men mot Leicester virket Pogba skarp og fokusert, akkurat som Mourinho har etterlyst.

– VM tilhører fortiden nå. Jeg er en som liker utfordringer. Jeg vil forbedre meg, så dette må jeg legge bak meg. Jeg er fortsatt ganske ung, så jeg vil bli enda bedre og vinne flere trofeer.

Sammen med Fred og Andreas Pereira var det en bevegelig United-midtbane i åpningen.

– Jeg vil ikke si at det var den beste kampen, men Fred er en veldig god spiller, og vi har akkurat begynt å spille sammen. Andreas viste også sine kvaliteter i dag. Jeg er veldig fornøyd med midtbanen vår, og Fred kommer til å bli en viktig spiller for oss, avsluttet målscoreren.

Pogba ga også et intervju til MUTV, som dere kan se her: