Pogba-magi da United tok tilbake tabelltoppen

United fikk en marerittåpning på oppgjøret mot Fulham. Allerede etter fem minutter ledet hjemmelaget, men Cavani utlignet for United et kvarter senere. Etter pause ordnet Pogba-magi seieren for United.

Marerittåpning

David de Gea måtte i aksjon allerede etter to minutter. Aaron Wan-Bissaka mistet ballen på vei fremover og Ademola Lookman overtok. Han avanserte før han fyrte av fra 20-meter, men spanjolen i United-buret hadde god kontroll på forsøket.

Nevnte Lookman skulle imidlertid lykkes bedre få minutter senere, dessverre. En ball ble spilt i bakrom og United-spillerne ropte på offside, men kantspilleren var en halvmeter onside. Det var Aaron Wan-Bissaka som opphevde den. Alene med De Gea var Lookman sikker, og dermed var Fulham i ledelsen etter fem minutter.

Kort tid senere ble Fred felt inne i boksen til Fulham. Ved første øyekast så det ut som et soleklart straffespark, men Atkinson vinket videre. Da kontret Fulham istedet og Paul Pogba felte Cavaleiro. Franskmannen ble belønnet med gult kort.

FULHAM-JUBEL: Etter scoringen til Ademola Lookman.

Store sjanser og Cavani-mål

Etter 20 minutter fikk United sin første mulighet i kampen. Bruno Fernandes prøvde seg fra utenfor 16-meteren med venstrefoten, men den gikk på innsiden av stolpen og ut. En gigantmulighet for portugiseren.

United fortsatte å trykke på, og i det påfølgende angrepet satt utligningen. Fernandes fikk ballen ute til venstre og smelte en lav ball inn i feltet. Areola i Fulham-buret fomlet og ballen havnet rett i beina til Edinson Cavani. Fra sju meter var spissen sikker som banken.

Fernandes var virkelig i det lekne i hjørnet i denne perioden av kampen. Like etter scoringen fyrte han av et nytt skudd fra utenfor 16-meteren, men denne gangen gjorde Areola en meget god redning.

TILBAKE PÅ SCORINGSLISTEN: Edinson Cavani.

Roligere

I de påfølgende minuttene var alt av spill på Fulhams banehalvdel.

Kaptein Harry Maguire fikk en stor mulighet på corner etter 30 minutter. Upresset fra sju meter satte midtstopperen ballen utenfor. Maguire har hatt en del sjanser av den typen denne sesongen.

Det skjedde ikke mye de siste ti minuttene av omgangen. United trillet ball, men klarte ikke å komme til flere muligheter før pause.

United åpnet litt rufsete, men fra 15 minutter og ut omgangen, var det bare ett lag på banen. United kunne og burde ha ledet til pause, men til hvilen sto det altså uavgjort.

Pogba-magi

I likhet med den første omgangen var det Fulham startet den andre best. I løpet de fem første minuttene skapte hjemmelaget to brukbare muligheter. Først var det et innlegg som gikk gjennom hele feltet, men det var farlig. Den andre muligheten var et skuddforsøk fra 13-meter, men det gikk rett på De Gea.

Etter 55 minutter så alle United-supportere ballen i mål. Pogba slo et presist innlegg fra høyre og fant Fernandes i boksen. Headingen hans fra to meter ble på utrolig vis stoppet av Areola, men assistentdommeren var dessuten oppe med flagget for offside.

Ti minutter senere plukket Pogba nok en ball opp ute til høyre, men denne gangen valgte han å skyte selv. Det skulle vise seg å bli lurt. Franskmannen dro seg innover og hamret ballen vakkert bort i det lengste hjørnet med venstrefoten fra kanten av sekstenmteren. Praktfullt av Pogba som virkelig har begynt å finne formen.

AVGJORDE: Paul Pogba

Ledelsen burde vært doblet et par minutter senere. Fernandes fik all tid i verden til å svinge inn et innlegg og da vet man at han treffer. Cavani fikk hodet på ballen, men en god Areola hindret spissen sin andre scoring for kvelden.

Fulham trykket på

Fulham fikk en mulighet ut av ingenting kvarteret før slutt. Ruben Loftus-Cheek ble spilt gjennom og fyrte av. De Gea reddet mesterlig med beina. Det var Fulhams største mulighet utenom scoringen i førsteomgang.

Loftus-Cheek skulle få nok en mulighet. United mistet ballen høyt i banen og hjemmelaget kontret. Midtbanespilleren fyrte til slutt av fra 12-meter, men ballen gikk høyt over målet til De Gea.

Fem minutter før slutt kom Marcus Rashford og Scott McTominay inn for Anthony Martial og Mason Greenwood.

Fulham fikk en gigantisk mulighet på overtid. Mitrovic headet ballen rett i Bailly, men ballen snek seg utenfor stolpen. Der var De Gea utspilt, men United kunne puste lettet ut.

Det var det siste av betydning som skjedde. Dermed vant United 2-1 og tok tilbake tabelltoppen, men det ble fryktelig spennende på slutten.