– Dette var tidlig å gjøre en feil. Det åpner døra for David igjen

United så ut til å komme unna med en ganske så fin 1-0-seier hjemme mot AC Milan torsdag, men nok en gang glapp det på en dødball på overtid.

Simon Kjær fikk heade etter et sperretrekk i feltet, og skylden ble lagt på Dean Henderson.

I alle fall hos Paul Scholes.

– Jeg har sett ham redde sånne før, sa Solskjær da han møtte pressen.

I BT Sports-studio var Paul Scholes og Owen Hargreaves også klare på at det var en tabbe fra 24-åringen (fylte 24 fredag) som ødela dagen for United.

– Dette er vel bare den andre eller tredje kampen han har mens David de Gea er borte. Da er det tidlig å gjøre en tabbe. Det var ikke en enorm tabbe, men det var en tabbe. Det må han nå respondere på, begynte Scholes.

– Målet hans var jo å sette manageren i en posisjon hvor han ikke kunne sette ham ut igjen, men dette gir en åpning for David igjen, la han til.

– Det handler om tidspunktet det skjedde på. For en keeper handler det jo om konsentrasjon gjennom samtlige 90+3 minutter, sa Scholes.

Owen Hargreaves tror Henderson slår tilbake.

– Alle keepere har gjort feil, og en kjenner egentlig ikke en spiller før han har gjort en feil. Hvis han bare hadde stått på beina her så ville han tatt den. Da kunne han slått den over. Han vet at det er en heading han burde tatt, men jeg tror han slår tilbake. Det var også hans første tabbe. Ole vil støtte ham.

– De som er på toppen (innen fotballen) er imidlertid på toppen fordi de er stabilt gode over lang tid. Dean har ikke den kreditten i banken som David har, men jeg tror han slår tilbake. Han har selvtillit og er smart, sa den tidligere United-spilleren.

Scholes var imidlertid klar på at det totalt sett ikke bare var Henderson som ødela.

– Dette viser nøyaktig hvor dette United-laget er. Det var briljant mot City, mot det som kanskje er Europas beste lag, men så fikk vi dette. Det er så ustabilt. United var nest best hele kvelden, og Milan hadde fortjent seieren. Min mening er at United slapp unna med selv 1-1 i denne, sa United-legenden.