– Dette var langt unna det vi leverte mot City

United så ut til å gå mot en bra nok 1-0-seier hjemme mot AC Milan, et resultat som ville gitt United et fint utgangspunkt før returen i Italia neste torsdag.

Så glapp det på en dødball og en duell i feltet igjen.

– Veldig skuffet over å slippe inn mål med en av kampens siste touch på ballen, og det gjør det vanskeligere.

– Samtidig lå det alltid i kortene at dette kom til å bli avgjort i returkampen der nede. Vi må bare takle denne situasjonen også.

Han irriterte seg imidlertid over baklengsmålet på overtid.

– Det var en heading fra én meter, vi mistet strukturen, men jeg har også sett Dean redde sånne før. Vi havnet for langt bakpå, vi burde stått én eller to meter høyere, men Simon Kjær er en god spiller. Han gikk på et godt løp. Det ble en blokkering mot oss og vi burde angrepet situasjonen i stedet med de spillerne vi hadde utpå der.

– Dette var langt unna det vi leverte mot City.

– Ballbesittelsen her var vel 50-50, men vi var for trege med ball.  Av og til kan det være vanskelig etter en kamp som den mot City, men det er noe vi må lære. Vi må levere hver eneste gang fordi vi møter så mange gode lag og Milan er definitivt et godt lag.

– Vi var for trege med ball. Bortekampen mot Sociedad var oppskriften for hvordan vi ønsker å være med ball, men vi var ikke gode med ball og brukte tid på å komme i gang. Det er jeg skuffet over. Vi flyttet heller ikke beina godt nok, selv om vi også må være såpass rettferdige at vi sier at Milan var gode.

OPPGITT: Ole Gunnar Solskjær underveis i 1-1-kampen mot Milan.

Han ville ikke ta Maguire og James for de to enorme sjansene som de misbrukte.

– Sånt kan skje. Jeg tror også keeperen så vidt kom borti den slik at den endret retning, men for en sjanse, ja. Vi kunne scoret ett eller to flere mål, men de hadde også mange forsøk. Uavgjort er nok derfor et rettferdig resultat.

Han roste selvsagt scoringen til Amad Diallo.

– Han er kreativ, og han spiller med stor frihet. Pasningen fra Bruno er også det som lager målet, men flott mål og et fantastisk øyeblikk for unggutten. Det var bra tenkt med headingen. Amad har imidlertid fortsatt masse å lære, og vi vil gi ham tid til å lære.

– Nå får trolig vi og dem spillere tilbake til neste kamp. Jeg håper virkelig at Rashford er klar igjen neste uke, og at Cavani også er klar da. Vi kan fort få et sterkere lag på papiret til den kampen, sa Solskjær til BT Sports rett etter kampslutt.

Han la også vekt på den gode borteformen.

– Vi har skapt sjanser og scoret mål borte, og har også personlighetene som skal til for å slå tilbake. Nå må vi score og vinne der, eller scoret minst to og få uavgjort.

LES OGSÅ: Solskjær om skadene – Martial også ut med skade mot Milan