Notiser:

Rashford trente med landslaget

Søndag 19. november

Skadeoppdatering på Rashford

Marcus Rashford har trent med sine engelske lagkamerater i forkant av mandagens kamp mot Nord-Makedonia. Rashford ble tatt av banen etter en time i kampen mot Malta på fredag.

Dette er gode nyheter for Manchester United som allerede har en lang liste over spillere som er skadet. Se hele listen HER.

Det er dessverre ikke like gode nyheter rundt Andre Onana. Les mer HER.

Lørdag 18. november

United-keeper Bayindir med på å gi Nagelsmann et mareritt i hjemmedebuten

Et noe reservepreget Tyrkia med United-målvakt Altay Bayindir mellom stengene, tok en sterk borteseier mot Tyskland i en privatlandskamp lørdag kveld og ga samtidig Julian Nagelsmann en guffen start i sin debut på hjemmebane som tysk landslagssjef.

Tyskland tok ledelsen etter bare fem minutter da Arsenals Kai Havertz overlistet Bayindir. Tyrkia slo imidlertid tilbake med scoringer av Ferdi Kadioglu og Kenan Yildiz før pause.

Tidling i 2. omgang utlignet Niclas Fullkrug, men Yusuf Sari scoret vinnermålet på straffe snaue 20 minutter før slutt.

For Bayindir bød landskampen mot Tyskland på verdifull kamptrening, ikke minst fordi han trolig må i aksjon i flere uker på nyåret for United når André Onana skal spille i Afrika-mesterskapet med Kamerun.

Jackson og Sharpe scoret for Skottland

United-duoen Malachi Sharpe og Louis Jackson tegnet seg begge på scoringslisten for Skottland U19 i EM-kvalifiseringen mot Andorra. Skottland vant kampen 3-1 og topper nå sin gruppe.

Aston Villas Rory Wilson sendte skottene i føringen ti minutter før pause, men like etter hvilen skapte Andorras Marcel Carrau balanse i regnskapet. Drøye timen var spilt da Sharpe sendte skottene i føringen og et drøyt kvarter før slutt trygget Jackson ledelsen ved å sette inn 3-1.

Skottland møter Serbia i den siste gruppekampen førstkommende tirsdag.

Fredag 17. november

FA Youth Cup: Møter Bolton eller Derby

Trekningen av tredje runde av FA Youth Cup er gjennomført, og Manchester United har fått hjemmekamp.

United møter enten Bolton Wanderers eller Derby County (som møter hverandre 27. november), og sistnevnte kan være en vrien motstander i akademifotballen.

Kampen mot enten Bolton eller Derby skal spilles en eller annen gang innen 16. desember.

VM-gruppeseier for U17-landslaget til tross for tap

Englands U17-landslag visste før dagens kamp mot Brasil at de ville vinne gruppe C så lenge de ikke tapte med to eller flere mål.

Det så en stund vanskelig ut for Finley McAllister & co, for de havnet under 0-2, men en redusering til 1-2 gjorde at det ble gruppeseier.

McAllister startet kampen, men 17-åringen ble byttet ut på stillingen 0-2 da England gjorde et trippelbytte.

Englands åttendedelsfinale i mesterskapet spilles onsdag kommende uke, og motstander blir trolig Usbekistan.

Torsdag 16. november

Manchester United med ny sponsor

Manchester United og sportsdrikken WOW HYDRATE har inngått et samarbeid som gjør WOW HYDRATE til klubbens offisielle sportsdrikkpartner.

Avtalen gjør at WOW HYDRATES produkter vil være tilgjengelige for fansen i forbindelse med Uniteds hjemmekamper og spillerne vil selvsagt kunne leske seg med sportsdrikken etter treninger og kamp.

Scholes fyller år

En av Manchester Uniteds aller største legender, Paul Scholes, ble født på denne datoen i 1974.

Han blir altså 49 år i dag – gratulerer med dagen, Scholesy!

Scholes spilte 718 kamper for United – bare Ryan Giggs og Sir Bobby Charlton har flere – og scoret 155 mål for klubben.

Dalot ble far

Diogo Dalot trakk seg fra den portugisiske landslagstroppen av personlige grunner, og de personlige grunnene var at hans forlovede skulle føde.

Onsdag ble Dalots datter født, og foreldrene har lagt ut et bilde.

– Velkommen til verden, Clara, skriver Dalot.

Gratulerer, Diogo!

Onsdag 15. november

U19-landslaget vant 6-0

Skadesituasjonen gjør at United fort kan få bruk for Kobbie Mainoo fremover, etter at han gikk glipp av mye av høsten på grunn av en skade, og 18-åringen kan få verdifull kamptrening i løpet av landslagsperioden.

Han er for øyeblikket på Marbella sammen med det engelske U19-landslaget, og onsdag spilte han den siste halvtimen da England vant 6-0 mot Romania. Det stod 4-0 da han kom inn.

Om noen skulle reagere på at han startet på benken, så handler det ikke om at han ikke er god nok: det er snakk om ganske betydningsløse kamper resultatmessig, og U19-landslaget skal spille tre kamper i løpet av landslagsperioden, og dermed vil ikke alle starte alle kampene. Neste kamp er på lørdag mot Japan.

United-keeper Elyh Harrison (17) var for øvrig ubenyttet reserve i kampen.

Ellers spilte Jack Kingdon hele U19-landslagskampen til Skottland borte mot Bulgaria tidligere onsdag. Det endte 0-0, så Kingdon og resten av det skotske forsvaret holdt altså tett bakover.