– Kan bli Uniteds beste

David Moyes sparer ikke på superlativene.

Publisert Sist oppdatert

Siden debuten har Adnan Januzaj fått så mye skryt at det nærmer seg en kjedsommelighet.

18-åringen har tatt Premier League med storm, og selv supportere av helt andre klubber enn Manchester United har tatt i bruk superlativene.

På den annen side har Januzaj opparbeidet seg et rykte for å falle lett, noe han fikk svi for da han gikk i bakken mot Tottenham og fikk gult kort.

Moyes er imidlertid ikke redd for at ryktet hans skal ødelegge for fremtiden hans.

– Jeg er ikke bekymret for det i det hele tatt. Han er en så talentfull fotballspiller, fortalte han i et radiointervju med BBC Sport og PA Sport, og la til:

– Jeg tviler ikke på at han kommer til å bli en av de beste spillerne i dette landet lenge, sannsynligvis til og med i Manchester United.

ADNANwesh
BERYKTET: Januzaj må passe seg om han ikke ønsker å bli stemplet som skuespiller.

Uniteds manager klarte ikke å la være å nevne Cristiano Ronaldo i samme åndedrag.

– Jeg husker da Cristiano Ronaldo kom hit. Mange sa det samme om ham. Jeg vil ikke sammenlikne ham med Ronaldo, med tanke på hvor god han er, uttalte han.

– Men gutten er bare 18. Han blir bare bedre. Han vil lære. Han vil forstå mer av spillet. Det han gjør drar han nytte av på fotballbanen, la han til.

Avslutningsvis kommenterte Moyes det gule kortet han fikk mot Tottenham.

– Jeg må si at jeg syns den avgjørelsen var feil. Jeg er alltid den første som sier at jeg ikke ønsker at spillerne mine skal kaste seg. Jeg prøver å ta hånd om det. På den annen side kommer jeg til å beskytte dem om jeg synes avgjørelsen er feil, og det syntes jeg her om dagen.

Powered by Labrador CMS