Trives best sentralt

Chris Smalling var glad for å være tilbake i favorittposisjonen mot Otelul Galati.

Publisert Sist oppdatert

Chris Smalling har hittil denne sesongen spilt flere kamper på høyrebacken. Mot Otelul Galati var han imidlertid tilbake i posisjonen han trives aller best – som midtstopper.

– Det var fint å være tilbake i midtforsvaret, sier Smalling etter å ha vært med å holde nullen i Romania.

– Det er min favorittposisjon og jeg ønsker å spille der så mange kamper som mulig. Men jeg gjør mitt beste uansett hvor jeg spiller.

United fremstod ikke fra sin mest underholdende side i Bucuresti tirsdag, og slet lenge med å skape de helt store sjansene. Heldigvis satte Rooney sine to muligheter fra straffemerket, og United kunne ta med seg tre svært viktige poeng fra den rumenske hovedstaden.

– Vi måtte være tålmodige, forteller Smalling. – Vi skapte ikke altfor mange sjanser i første omgang, men vi fortsatte å presse dem, og det betalte seg.

– Wayne og Javier skapte problemer rundt boksen deres. Motstanderne begynte å pådra seg hule kort, og vi viste bedre gjennombruddskraft nær målet deres.

– Det var en utrolig viktig kamp, og vi møter dem hjemme neste gang. Hvis vi kan ta med oss tre poeng i den kampen ser alt mye bedre ut, avslutter Smalling.

Hjemmemøtet med Otelul Galati spilles onsdag 2. november klokken 20.45 (skandinavisk tid).

Etterr gårsdagens runde ligger United på en andreplass i gruppen med fem poeng på tre kamper. Benfica leder med sju poeng, mens Basel på tredjeplass står med fire poeng hittil. Otelul Galati har fått det akkurat så tøft som de fleste forventet, og ligger sist uten poeng. Det skal imidlertid sies at de ikke har blitt utklasset resultatmessig i noen av kampene, og har langt i fra vært noen kasteball.

Kilde: Sportinglife.com

Powered by Labrador CMS