Ryktesaker, uke 24

Konkurranse om Morata? Gigantbyttehandel? Smalling-interesse fra storklubber?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 18. juni:

18.11: Real Sociedad-presidenten har bekreftet interessen sin for Adnan Januzaj. Det har vi skrevet mer om i en egen sak her. Vi har også en egen sak om Cristiano Ronaldo i dag, med en rekke oppdateringer, og den finner du her.

14.49: Notorisk upålitelige Daily Star skriver at United hadde tre speidere på Skottland-England for å følge med på den talentfulle Celtic-venstrebacken Kieran Tierney.

De skriver også at Zlatan Ibrahimovic satser på å være tilbake i november, noe han skal ha sagt da han var med barna sine på en trening på et av Uniteds treningsanlegg (Littleton Rd i Salford). Ibrahimovic får gjøre sin rehabilitering i United, men det er fortsatt høyst usikkert om han vil få kontrakt med klubben etter det.

14.23: Warren Joyce er i ferd med å få seg ny jobb – i Australia. Det melder Daily Mail. Den tidligere United-reservelagssjefen, som gjorde en viktig jobb i United-systemet i en årrekke, klarte ikke å rette opp en allerede vanskelig situasjon i Wigan Athletic etter at han tok over der, og fikk sparken etter bare noen måneder i jobben.

Roy Hodgson skal ha anbefalt Joyce til jobben.

14.19: Om David de Gea skulle ende opp med å forlate United, så blir det spekulert i at Jan Oblak er Uniteds førstevalg. Derfor nevner vi i forbifarten at Goal.com skriver at PSG er klare til å betale utkjøpsklausulen til Oblak på €100 millioner (£87,4 millioner i nåværende kurs) for å signere målvakten.

13.59: Tottenham er lite interessert i å selge Eric Dier, ifølge Simon Jones i Daily Mail. United skal være interessert i å hente Dier, og den allsidige 23-åringen skal være lysten på en overgang. Det hjelper uansett lite om Spurs nekter å selge. Fredag kveld ble det meldt at Spurs hadde satt en pris på £50 millioner på Dier, mens det i denne Daily Mail-saken står at Tottenham ikke vil sette en pris på Dier siden de uansett ikke ønsker å selge ham.

Det nevnes også at United fortsatt gjerne vil ha Nemanja Matic.

10.29: Ikke alltid like pålitelige The Sun skriver at Tottenham er interessert i å signere Chris Smalling, siden Kevin Wimmer skal være på vei bort. Arsenal nevnes som en annen mulig destinasjon for Smalling, og det skal også være interesse fra West Ham og Everton.

10.26: Vi har oppdatert Cristiano Ronaldo-saken med en del mer informasjon fra ulike aviser.

10.05: Ifølge italienske Tuttosport (her gjengitt av Football Italia) kommer flere av overgangssagaene denne sommeren til å bli vevd inn i hverandre. United kommer ifølge avisen med et monsterbud på €210 millioner (£183,5 millioner i dagens kurs) pluss David de Gea på både Álvaro Morata og Cristiano Ronaldo. Dette vil igjen kunne sende Gianluigi Donnarumma i retning Juventus i stedet for Real Madrid, skrives det, noe som nok også er ganske usikker informasjon siden andre presiserer at Donnarumma ikke har tenkt seg til Juventus.

Sånn generelt nytes nok hele saken best med en solid klype salt som tilbehør.

09.49: Sunday Mirror skriver at Chelsea er klare til å snike seg inn fremfor United i Álvaro Morata-køen. De blå ønsker ifølge avisen at han skal erstatte Diego Costa, som er på vei bort. Romelu Lukaku har vært ventet å bli Chelsea-spiller, og det høres ikke spesielt sannsynlig ut at begge blir signert, og det må jo påpekes at søndagsutgaven av Mirror ikke er den mest treffsikre.

Det nevnes også at problemet i Uniteds Morata-forhandlinger er at Real Madrid helst vil bytte spillere, og det er snakk om Keylor Navas og Álvaro Morata for David de Gea, men ut fra det som har blitt sagt tidligere om priser, høres det feil ut om det ikke også er snakk om et mellomledd United må betale.

01.28: Det er United-interesse for Cristiano Ronaldo, ifølge journalist som ofte har god kontroll på Mourinho.

Les mer om dette i egen sak her.

Lørdag 17. juni:

19.11: The Sun kjører en «Real Madrid star Cristiano Ronaldo destined to rejoin to Manchester United because of his love for the Premier League club»-overskrift, noe som ser mer spennende ut enn det er siden det er en kommentarsak fra Neil Custis, og ikke breaking news! Det skal uansett sies at Custis i det minste skriver på slutten av saken sin at United prøver å hente portugiseren tilbake.

15.05: Både Klopp og Mourinho har fulgt Kasper Schmeichel i flere måneder, ifølge The Sun, og avisen skriver at Leicester har gitt dansken en prislapp på £50 millioner for å holde storklubbene unna. Det er en sum som i så fall ville gjort Schmeichel junior til tidenes dyreste målvakt. Ifølge Manchester Evening News er det uansett slik at United føler seg trygge på å beholde De Gea, mens Jan Oblak vil være førstevalget om De Gea skulle forlate klubben.

14.34: GFFN skriver om en L’Equipe-sak der det står at Arsenal har kommet lengst når det gjelder forhandlinger om Alexandre Lacazette, men at United også er en av klubbene som er i regelmessig kontakt med spillerens representanter. Lacazette skal ikke være Uniteds førsteprioritet, men kan heller være et alternativ om Morata-forhandlingene skulle strande. Atlético Madrid, Dortmund, Chelsea, Liverpool og AC Milan nevnes som andre potensielle destinasjoner for Lacazette.

14.15: €200 millioner – rundt £175 millioner – kan få Real Madrid til å selge Cristiano Ronaldo. Det melder Real Madrid-vennlige Marca, som vanligvis har god oversikt over det som skjer i klubben. Det er uansett fortsatt slik at klubbledelsen i Madrid-klubben forholder seg rolige, og tror at dette kan bli løst etter Confederations Cup.

13.54: Corriere dello Sport skriver at Roma er interessert i å hente Matteo Darmian fra United, og Mourinho ser etter andre backalternativer. Romas plan skal være å låne Darmian, for så å kunne kjøpe ham neste sommer. Tidligere er det mest Inter som har blitt linket til 27-åringen.

13.34: Både Metro og Manchester Evening News omtaler en sak fra Corriere dello Sport om at Inter oppfordrer PSG til å gå inn i en budkrig med United om Ivan Perisic, noe som også har vært nevnt tidligere. Vi finner foreløpig ikke noen ny CdS-artikkel om dette. Dette skal i alle fall angivelig være Inters forsøk på å kjempe imot Uniteds plan om å utnytte at Inter av Financial Fair Play-grunner trenger et salg før slutten av måneden.

13.18: Ifølge The Sun er United en av flere klubber som er interessert i å signere Ivan Rakitic, siden han ifølge avisen kan komme til å bli solgt fra Barcelona for å finansiere et kjøp av Marco Verratti. Saken er tilsynelatende basert på denne kommentarenMundo Deportivo, og det ser ikke ut til å være så mye som tyder på at noen United-overgang for Rakitic er nært forestående.

12.25: Denne tweeten er fra forrige lørdag, og det er vel ikke så sannsynlig at vi signerer flere stoppere, men likevel ganske interessant å se hvem Lindelöf ble prioritert fremfor, om denne informasjonen stemmer:

10.51: Det meldes at Mino Raiola har tatt kontakt med United angående Milan-målvakt Gianluigi Donnarumma, som det ser ut til at er på vei bort fra AC Milan. Det må uansett påpekes at ryktet stammer fra Diario Gol, som vanligvis er omtrent like pålitelige som en gjennomsnittlig drøm.

10.30: Kan Cristiano Ronaldo-saken påvirke Álvaro Morata-overgangen United tilsynelatende prøver å få i stand? Ifølge redaktøren for SBNation sin Real Madrid-side, så er Morata-samtalene nå på vent på grunn av Ronaldo-situasjonen. Vi vet per nå ikke helt hvor pålitelig han er, eller hvor gode kilder han har, men registrerer i alle fall at Viasats Petter Veland har brukt ham som kilde på Twitter ved noen anledninger tidligere. Det tyder i alle fall på at han har ganske bra oversikt over hva som rører seg i og rundt Real Madrid.

denne saken her på United.no blir tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon sitert på at Ronaldo-situasjonen ikke kommer til å påvirke Morata-saken.

10.15: Ifølge AS bestemte Cristiano Ronaldo seg for å forlate Real Madrid for to måneder siden. Real Madrid håper fortsatt at portugiseren vil roe seg ned etter å ha tatt ferie i etterkant av Confederations Cup.

09.59: Ian Ladyman i Daily Mail skriver at PSG er favoritter til å sikre seg Cristiano Ronaldo om det ender med at han forlater Real Madrid. Jorge Mendes skal ha nevnt at noe kunne skje da han var i kontakt med PSG-ledelsen rett i forkant av Champions League-finalen, og presidenten i den franske klubben skal ha bedt om å bli holdt oppdatert.

Samme avis forklarer Ronaldos uenighet med skattemyndighetene her. Portugiseren mener at han har ordnet opp etter seg etter at skattereglene for bilderettigheter ble forandret, mens statsadvokaten ikke er enig i at nok har blitt gjort.

Fredag 16. juni:

21.00: Tottenham skal ha fortalt United at prisen for Eric Dier er 50 millioner pund. Det skriver The Telegraphs Sam Wallace fredag kveld. United vurderer Dier som en langsikt erstatning for Michael Carrick.

15.30: Sky Sports med flere melder nå at de har kilder på at Ronaldo vil vekk fra Madrid. Så spørs det da, om dette virkelig er sant eller alle blir lurt, og om der er sant, kommer han da til United?

12.00: Marca skriver altså at PSG eller United er de mest sannsynlige alternativene for Cristiano Ronaldo, om det virkelig blir alvor av at han skal forlate Real.

11.30: Vi har samlet en rekke reaksjoner på Ronaldo-utviklingen her.

10.30: Oi, oi, oi, Record melder visstnok også om at Ronaldo vil vekk fra Spania.

10.00: Oi, er det likevel håp om å få Ronaldo hjem igjen? Er det bare tøys og tull fra A Bola? Eller det er bare portugiserens skuffelse over skatte-etterforskningen som faktisk kan føre til at han drar? Og alle vi som er her vet jo hvor han virkelig hører hjemme…Han skal i alle fall ha snakket om å ønske seg vekk, og at avgjørelsen er endelig. Men merk: A Bola er nok ikke det mest pålitelige mediet i verden.

09.00: Daily Star skriver at United nå verdsetter David de Gea til 100 millioner pund – eller Alvaro Morata pluss 45 millioner til United.

08.20: Alvaro Morata presenteres muligens som ny United-spiller tirsdag eller onsdag neste uke, ifølge spanske Cadena Cope.

07.45: Spesiell sak om Josh Harrop, som jo scoret et nydelig mål i siste ligakamp mot Crystal Palace. Han skal være tilbudt til både Bordeaux og Rennes, men det spesielle er at det ikke skal være United skal har tilbudt ham til klubbene. Det skriver Yahoo France.

07.40: Adnan Januzaj ønsker å forlate United, skriver Het Nieuwsblad. Den belgiske avisa skriver at det har vært vurdert et nytt utlån fra Uniteds side, men at Januzaj-leiren nå ønsker et brudd med United.

07.35: United har kontaktet Barcelona om Andre Gomes, portugiseren som også var sterkt koblet til United forrige sommer. Det skriver spanske AS. Gomes spilte for Valencia før han dro til Barcelona i fjor sommer, en hos katalanerne er det kun blitt 17 ligakamper fra start denne sesongen.

07.30: Enda en Benfica-spiller. Daily Mirror skriver at United nå kikker på portugisernes midtbanemann, Anderson Talisca. 23-åringen, som også kan spille som spiss, scoret 17 mål og noterte seg for seks målgivende pasninger på utlån i Besiktas forrige sesong.

07.25: I den grad ikke alle har fått det med seg: Real Madrid ønsker altså 78 millioner pund (90 mill. euro) for Alvaro Morata. The Independent skriver at Real ikke føler at de må selge Morata, og at det nå er opp til United om de vil levere eller ikke. Les saken her.

07.20: Ivan Perisic forbereder seg allerede til oppholdet i Manchester, hevder kilder nær kroaten til Manchester Evening News. United og Inter skal fortsatt ikke være enig om overgangssummen for kantspilleren, men ifølge Perisic-leiren så tror verken de eller spilleren at det til slutt stopper overgangen.

Torsdag 15. juni:

22.30: Fabinho har aldri vært aktuell for United. Mourino skal ikke være interessert. Det skriver Simon Stone fra BBC.

Samme mann sier United nylig var i forhandlinger med Inter om en overgang for Ivan Perisic, men at Serie A-klubben og United er svært uenig om hva kroaten er verdt.

Inter vil ha 44 millioner pund. United mener han ikke er verdt mer enn 30. Så får vi se om de klarer å komme til enighet.

17.30: En spiller som har figurert ofte i ryktespaltene er AC-Milan keeper Gianluigi Donnarumma. Nå har klubben bekreftet at spilleren ikke kommer til å fornye kontrakten med Serie A-klubben. Den går ut i 2018, og en overgang bort fra Milano denne sommeren er dermed høyst sannsynlig.

Keeperen har vært linket til mange klubber, deriblant Real Madrid og United. Kan dagens nyhet bety at førstnevnte dropper jakten på vår spanske sisteskanse, og signerer denne mannen?

16.10: Det er lite som tyder på at Adnan Januzaj har noen fremtid på Drømmenes Teater. Tidligere i uka gikk det rykter om en mulig overgang til Real Sociedad. I dag melder DHNet at både Roma og Celtic er interessert i Januzaj.

14.40: Spissen med det karismatiske smilet, og den fonetiske snubletråden av et navn, Pierre-Emerick Aubameyang, kan igjen bli aktuell for United. Borussia Dortmund skal være villige til å gi slipp på sin stjernespiss fra Gabon, men bare om prisen er rett. PSG var storfavoritter til å sikre seg Aubameyang, men den nye sportsdirektøren Antero Henrique mener at Dortmund-spissen vil bli for dyr og skal ha bestemt seg for å se etter andre alternativer, melder Goal.com.

08.00: Det meste tyder på at Alvaro Morata vil bli presentert som ny United-spiller tidlig neste uke. Det melder David McDonnell i Mirror. Den medisinske sjekken kan bli unnagjort allerede i helgen og en presentasjon av den spanske spissen kan altså skje kort tid etter det ettersom partene ser ut til å være enige om en overgangssum på 65 millioner pund. Morata fikk sin Real Madrid-debut da José Mourinho var manager der, og den unge spanjolen skal være svært giret på en gjenforening med sin tidligere sjef.

 

Onsdag 14. juni:

20.05: Da er Victor Lindelöf endelig bekreftet som United-spiller!

Les mer om det her: Overgangen er i boks

Og her: – Kunne ikke vært gladere 

17.41: Manchester Evening News melder at United leder an i kampen om Morata. Spissens agent skal ifølge AS være på Bernabéu for å diskutere en overgang.

Les mer om saken her: SISTE: Et steg nærmere?

14.40: Manchester United har ikke lagt inn et bud på Torinos Andrea Belotti, ifølge Manchester Evening News. Lokalavisen mener at Álvaro Morata fortsatt er førsteprioritet.

14.20: Etter at Antoine Griezmann glapp for United, har Gareth Bale vært lansert som et mulig storkjøp i sommer. Daily Mail skriver imidlertid at waliseren ikke vil forlate Real Madrid, og at han ønsker å legge skademarerittet bak seg i den spanske hovedstaden. Det kommer ikke fram i artikkelen hvor informasjonen kommer fra.

11.15: Victor Lindelöf har ankommet Carrington for medisinsk sjekk. Mer om det her!

07.45: I går ettermiddag ble visstnok alle spill på at Wayne Rooney skulle bli Stoke-spiller suspendert, men ifølge lokalavisen Stoke Sentinel har kilder nær klubben gjort det klart at Stoke ikke er interessert i United-angriperen. Bakgrunnen for spillstoppen var at bookmakeren Betfred mottok betydelige spill på at overgangen skulle finne sted.

At Rooney forsvinner til en eller annen klubb, virker imidlertid ganske sannsynlig. Nylig ble han fjernet fra denne reklamen:

00.00: José Mourinho er ikke overbevist av det Chris Smalling leverte forrige sesong og vil kvitte seg med den engelske landslagsspilleren nå som Victor Lindelöf kommer til Old Trafford. Det skriver Telegraph, som lister opp Everton, West Ham og West Bromwich som interesserte klubber. Prislappen skal ikke ligge på mer enn 15 millioner pund.

Tirsdag 13. juni:

20.05: Ifølge Daily Mail ønsker Sunderland å hente Manchester Uniteds Sam Johnstone, som det siste halvåret har vært på utlån hos Aston Villa og gjort sakene bra. Villa-sjef Steve Bruce har også ytret et ønske om å hente målvakten.

United skal ifølge avisen ha bedt om £5 millioner fra «The Black Cats». Johnstone skal ha fått klarsignal om å forlate klubben ifølge Daily Mail.

18.50: United-linkede James Rodriguez har gradvis fått mindre og mindre spilletid i Real Mardid. Det har ikke gått upåaktet hen hos Clombia-trener Jose Pekerman, ifølge Manchester Evening News.

– Det er helt utrolig at en spiller på det nivået ikke spiller oftere. Hans prestasjoner og hvor mye han spiller er viktig. For Colmbias landslag beste er det alltid viktig at James har kontinuitet. Han er veldig dedikert og holdningen hans er også viktig – for vi ber alltid om 100 % på landslaget, sier han, og hinter til at Rodriguez bør bytte klubb:

– Jeg ønsker ikke å ta på meg ansvaret å fortelle ham hva han skal gjøre, men han vet hva som må gjøres for å løse situasjonen.

13.20: Vil Paris-Saint Germain forsøke å snappe Ivan Perisic fra like under nesen på Manchester United? Det mener italienske Sport Mediaset, ifølge talkSPORT. Dette til tross for rapporter om at Perisic og United allerede er enige om spillerens personlige kontrakt. Det gjenstår imidlertid for klubbene å bli enige om overgangssummen. Inter sies å stå på kravet om £44 millioner, mens United så langt ikke har vært villige til å strekke seg lenger enn til £35 millioner. Og det er her PSG angivelig ser sin sjanse ved å by det Inter krever.

11.35: Milans 18 år gamle keeperfenomen Gianluigi Donnarumma har en god stund vært linket bort fra San Siro. Manchester United er en av klubbene som har vært inne i bildet, men nå ser det ut til at den unge milaneseren har bestemt seg for å bli der han er.
– Alle vet at jeg har ønske om å bli i Milano, og nå leter jeg etter hus for meg og familien min, sier Donnarumme, ifølge Sky Sports. Og som om ikke det skulle lyde overbevisende nok, legger han til:
– Jeg tar det helt med ro; alle involverte parter vet hva jeg har bestemt meg for, og jeg er veldig knyttet til disse fargene.

10.45: Kommer bekreftelsen på kjøp av Álvaro Morata denne uken? Ja, ifølge den spanske radiostasjonen Cadena Ser, som dermed heller i retning av å være enig med The Independent.
Ifølge MEN hevder Marca at spilleren selv ønsker situasjonen avklart innen lørdag 17. juni, dagen han skal gifte seg.

07.45: Det er lite og ingenting nytt å melde på morgenkvisten. Det som har fremkommet i avisene hittil er mer eller mindre det samme som sto der i går — med ett unntak:
The Mirror melder nemlig at Antoine Griezmann har skrevet under på en ny avtale med Atlético Madrid, gjeldende til 2022.
Samtidig understrekes det at dette ikke betyr det samme som at døren nå er stengt for en overgang til Manchester United. Dersom rødtrøyene skulle forsøke seg igjen neste år, vil man nemlig finne ut at utkjøpsklausulen i franskmannens nysignerte kontrakt er uendret. Det vil si at han fortsatt vil kunne forlate Atlético for £88 millioner.

 

Mandag 12. juni:

19.30: Ifølge Independent skal United nærme seg en medisinsk sjekk for Alvaro Morata. Les mer om det i vår sak her.

17.35: Ifølge den franskspråklige panafrikanske avisen Jeune Afrique er Everton interessert i å hente Paul Pogbas bror Florentin Pogba. Dermed kan United-stjernen ende opp med å kunne møte sin bror to ganger årlig i Premier League fra og med neste sesong dersom overgangen går i boks. Pogba-brødrene møttes også i vinter da United spilte mot St. Étienne i Europa League. United vant 4-0 sammenlagt. Tyske RB Leipzig skal også være interessert i Pogbas stopperbror.

15.25: Meldingen tidligere i dag (08.45), om Torino-president Urbano Cairos krav om £87 millioner for klubbens spiss, Andrea Belotti, skal ha fått Uniteds interesse til å kjølne, ifølge The Mirror.
Samtidig skal det ha fått klubben til å intensivere forsøket på å få til en avtale til rundt £60 millioner for Álvaro Morata.

14.50: José Mourinho påstås å være stor fan av Bayern Münchens portugisiske midtbanespiller Renato Sanches. 19-åringens tyske klubb skal være lysten på å selge, men talkSPORT mener likevel at sjansen er liten for at Sanchez havner på Old Trafford.
Det skyldes etter sigende at spilleren selv har mye mer lyst på en overgang til Barcelona. Ifølge kilden prioriterer Barça-manager Ernesto Valverde kjøp av unge talenter, deriblant nettopp Renato Sanchez.

14.40: Betyr Victor Lindelöfs ankomst at Michael Keanes lyst på en retur til Old Trafford har kjølnet? Det mener Daily Mail. Ifølge avisen er United fortsatt interessert i å hente tilbake sin gamle akademispiller, men spillerens ambisjoner om en plass i England-troppen til neste års VM-sluttspill, er så sterke at han kun vil gå til en klubb som vil gi ham tilnærmet fast førstelagsfotball. Det spørs om han kan få det på Old Trafford, nå som Eric Bailly får selskap av en svenske i Uniteds midtforsvar.

14.20: Manchester Evening News viser til «rapporter» i Italia som tilsier at Ivan Perisic har takket ja til en United-overgang.
Corriere dello Sport skriver at det er enighet om de personlige betingelsene, som blant annet vil doble kroatens ukelønn til £100.000.
Perisic skal også ha gitt sin manager Luciano Spalletti beskjed om at han ønsker å forlate Inter. Det eneste som gjenstår nå, er enighet klubbene imellom om overgangssummen.

14.00: Ifølge den italienske fotballskribenten Emanuelle Giulianelli, er Fabinhos overgang fra Monaco til Manchester United en «done deal». Den vil først bli kunngjort når spilleren om to uker returnerer fra ferie.

12.40: Uniteds nybakte verdensmester, den 20 år gamle keeperen Dean Henderson, er urolig over sine manglende muligheter til å få spilletid på Old Trafford. Dette har ført til stans i hans kontraktssamtaler med klubben, skriver The Mirror, og legger til at West Bromwich og Everton følger situasjonen.

09.40: Med Victor Lindelöf på vei inn for å dele midtstopperbyrdene med Eric Bailly, er det store muligheter for at han vil møte Chris Smalling i svingdøren, om vi skal tro Daily Stars Jeremy Cross.
Cross hevder at José Mourinho vil beholde Phil Jones som back-up for de to førstnevnte, og ikke lenger ser behov for Smalling. United-manageren skal ha kommet til at England-stopperen ikke er god nok, og planlegger derfor å selge ham til høystbydende.

08.45: Overfor den italienske radiostasjonen Radio 24 (via MEN), gir Torino-president Urbano Cairo klart uttrykk for at Manchester United bare kan glemme Andrea Belotti dersom klubben ikke møter utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt. Den lyder etter sigende på £87 millioner.
Og — selv om United skulle hoste opp dette beløpet, har Cairo god tro på at han vil klare å overtale sin 23 år gamle spiss til å bli der han er.

07.50: Fiorentina-stjernen Federico Bernardeschi har ikke vært å se i disse ryktespaltene siden april 2016, men nå er han tilbake.
Daily Mirror skriver på morgenkvisten at Manchester United kjemper med Chelsea og Juventus om 23-åringens underskrift. Den italienske landslagsvingen vil, ifølge TuttoSport (italienskspråklig), koste rundt £35 millioner.

07.45: Vi innleder uken med en sak som har begynt å sirkulere i flere medier, deriblant i Manchester Evening News. Det antydes nemlig at Zlatan Ibrahimovic fortsatt kan bli tilbudt en ny avtale med Manchester United.
Svensken, som i utgangspunktet vil være en fri mann så snart hans nåværende kontrakt utløper den 30. juni, vil som kjent få anledning til å benyttet Aon Training Centre til opptrening etter korsbåndoperasjonen. Skulle han der bli helt restituert og komme tilbake som den spilleren han var før uhellet var ute, vil Zlatan, ifølge kilden, kunne bli tilbudt en korttidsavtale for den resterende del av 2017/18-sesongen.

Powered by Labrador CMS