Manchester United U21 v Fulham U21 - Premier League 2

Omari Forson ble helten for U21-gutta i EFL-Trophy

Uniteds U21-lag tok sin første seier for sesongen, og det mot seniormotstand da de åpnet med seier i English Football League Trophy borte mot Carlisle United fra League Two.

Omari Forson ble den store helten da han satte inn 2-1 tjue minutter før full tid!

Radek Vitek holdt United inne i kampen i nervøse åpningsminutter, men unggutta spilte seg inn i kampen utover i den første omgangen.

Snaue fem minutter før pause fant Garnacho sin angrepskamerat fra flere kamper forrige sesong, Charlie McNeill som på bakre enkelt trillet inn Uniteds første for kvelden.

Carlisle utliknet etter tellefeil i Uniteds bakre rekker tjue minutter ut i andre omgang, men det tok ikke lang tid før United igjen satte ballen i mål. Omari Forson scoret sitt tredje mål på to kamper da han avsluttet fra 20 meter via en Carlisle-spiller og i mål.

Det ble en kraftanstrengelse for det unge United-laget mot atskillig mer erfarne motstandere og det ble tungt å stå i mot da kreftene tok slutt, men de klarte det og tok tre deilige poeng og starter gruppespillet i turneringen på beste vis.

I den andre kampen i Uniteds gruppe, mellom Fleetwood og Barrow endte det 1-1, men i EFL-Trophy skal kampene avgjøres og gikk til straffer. Der gikk Barrow seirende ut.

Det gir følgende tabell etter første kamp:
1. United U21 3
2. Barrow AFC 2
3. Fleetwood Town 1
4. Carlisle United 0

Her kan du se terminliste, resultater, kampreferat med mer for U21-gutta.

Kampen gikk grunnet TV-rettigheter ikke på MUTV, men United.no fulgte kampen via iFollow.

EFL-Trophy: Carlisle United (1-2) United U21

Brunton Park, English Football League Trophy

Mål: 0-1 McNeill (Garnacho, 40) 1-1 Devitt (66) 1-2 Forson (71)

G: Dan Gore (75)

United: Radek Vitek – Marc Jurado, Rhys Bennett, Tyler Fredrickson (Sam Murray 46), Björn Hardley – Kobbie Mainoo, Zidane Iqbal (Tom Huddlestone 66) – Omari Forson, Dan Gore (Maxi Oyedele 90), Alejandro Garnacho (Isak Hansen-Aarøen 66) – Charlie McNeill (Manni Norkett 83)

Ubenyttede innbyttere: Ondrej Mastny, Sam Mather

90+5 min: Slutt

88 min: Jurado blokkerer et skudd fra 10 meter med oppofrende forsvarsspill og sørger for at United beholder ledelsen.

85 min: Unggutta begynner å gå tomme for krefter. Det tøyes på kramper ved hvert eneste mulige stopp i spillet. United forsøker å stykke opp spillet for å få flest mulige avbrudd.

76 min: Gult kort til Dan Gore. Det oppstår tumulter etter en duell mellom Bennett og en Carlisle-spiller. Gore forsvarer sin medspiller og gir motstanderen en dytt.

75 min: Megasjanse for McNeill! Hansen-Aarøen slipper nydelig til Murray som kommer rundt på overlapp. Backen slår inn og finner McNeill som får tid til å legge til rette inne i feltet og avslutter fra straffemerket, men skyter rett på keeper. Svak avslutning.

71 min: 1-2 Forson! Omari Forson fortsetter sin fine form og fyrer med venstre fra like utenfor sekstenmeteren. Ballen tar innom en Carlisle-spiller og setter keeperen ut av spill og United går igjen opp i ledelsen!

68 min: Gore tester skuddfoten fra distanse og treffer svært godt. Skuddet stryker like utenfor stolpen bak en keeper som er ute i full strekk. Nære umiddelbart svar der, United!

66 min: Carlisle utlikner til 1-1. Tellefeil på bakre stolpe etter et innlegg og Hardley gir en Carlisle-spiller god tid til å bare bredside ballen i mål.

65 min: Bytte. Isak Hansen-Aarøen og Tom Huddlestone kommer inn for Alejandro Garnacho og Zidane Iqbal. Kanskje venter det plass i troppen hos førstelaget mot Leicester for en av dem?

63 min: Carlisles nummer 10 viser at det er litt forskjell på seniorfotball og aldersbestemt fotball. Viser fart og fysikk og brøyter seg forbi tre United-spillere før innbytter Murray får blokkert skuddforsøket til en corner.

58 min: Ny god redning av Vitek. United gir Carlisle god plass utenfor sekstenmeteren og kommer ikke opp i press. Det kommer et skudd som Vitek på ny redder fint.

56 min: STOR SJANSE FOR UNITED! Garnacho er igjen i fokus. Iqbal slår gjennom og en Carlisle-forsvarer feilberegner noe som sender Garnacho alene med keeper. Får til en avslutning under press og setter ballen i stolpen!

51 min: Garnacho prøver seg med et direkte skudd på frispark fra skrått hold. Skyter langt over, og får ironisk applaus av hjemmefansen.

48 min: Corner til hjemmelaget. Slås hardt inn foran mål, Vitek kommer ut og bommer og er heldig at en Carlisle-spiller header over.

45+4 min: Pause. 0-1

44 min: Iqbal slår en strålende corner som havner hos Björn Hardley som sleiver avslutningen utenfor og samtidig pådrar seg en skade.

42 min: Ny stor sjanse for United! Gore nære ved å doble ledelsen etter et nytt strålende brudd av Mainoo på midten. Garnacho igjen nest sist og spiller til Gore som er nære ved å skru ballen bort i lengste

40 min: MÅL! 0-1 McNeill: United vinner ballen høyt i banen. Garnacho drar ballen med seg inn i feltet før han spiller ballen på tvers gjennom feltet og finner en totalt umarkert Charlie McNeill som enkelt kan bredside ballen i mål til ledelse for United.

38 min: Iqbal og Garnacho finner hverandre enda en gang. Iqbal slår langt ut til venstre. Garnacho går igjen inn i banen og går for lengste hjørne med et skudd fra skrått hold, men ballen sklir av foten og langt utenfor.

30 min: STOR MULIGHET FOR UNITED! Iqbal åpner opp hele Carlisle-forsvaret med en utsøkt pasning ut mot venstre hvor Garnacho har masse rom. Kantspilleren drar seg inn i banen og rykker seg forbi Carlisle-stopperen før han fyrer mot det lengste hjørnet. Skuddet er noen knepp for høyt og det står fortsatt 0-0.

23 min: Ny strålende redning av Vitek! En corner slås hardt på bakre hvor en Carlisle-spiller få gå opp helt upresset og heade mot mål. Radek Vitek står riktig og gjør sin tredje kvalifiserte redning i første omgang!

20 min: Kommentatorene er meget begeistret over det Kobbie Mainoo har vist de første 20 minuttene. Spøker om de kan få låne han denne sesongen.

17 min: Tyler Fredricksson har tatt telling og trenger tilsyn av det medisinske apparatet. Må Dempsey gjøre et bytte allerede nå?

15 min: Vitek med ny god redning. Carlisle bygger opp et angrep og Carlisle-spiller Jayden Harris avslutter mot lengste. Der ligger Vitek og venter og slår ballen til corner.

11 min: Nydelig United-angrep. Iqbal, Mainoo og Gore kombinerer på strålende vis og spiller klikk-klakk inne i Carlisle sin sekstenmeter, men i det avgjørende øyeblikket roter Iqbal med mottaket og får ikke til noen avslutning.

8 min: Ny sjanse for Carlisle. Dan Gore spiller en løs pasning mot Iqbal som blir snappet om. Stretton spilles på ny gjennom, men Hardley gjør en god jobb og rydder opp.

4 min: Kobbie Mainoo drar av to mann inne på Carlisle sin halvdel før han banker til med venstrefoten fra 25 meter. Dessverre går skuddet langt til side for mål.

2 min: SJANSE FOR CARLISLE: Strålende redning av Vitek! Fredricksson feilberegner i luftrommet og sender Jack Stretton alene med keeper, men Radek Vitek kommer ut og gjør seg stor og redder United fra å få en marerittstart!

1 min: Kampen sparkes i gang!