MEN:

– United ønsker tre nøkkelsigneringer i sommer

Publisert

Det er mye snakk om det kommende sommervinduet om dagen, hvor det potensielt kan bli flere utskiftninger i United-troppen.

Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at United sikter seg inn på tre nøkkelsigneringer, og at klubben vil prioritere en midtstopper, sentral midtbanespiller og spiss.

Tilskudd i andre posisjoner vil heller avhenge av salg og spillere som eventuelt forsvinner.

Mandag nevnte vi Telegraphs sak om at United vil være villige til å lytte til bud på majoriteten av førstelagstroppen.

Det skriver også Luckhurst, men ifølge hans kilder tror ikke klubben at det vil bli så alt for store utskiftninger grunnet utfordringene med å finne et marked for flere av spillerne.

Anthony Martial, Jonny Evans, Tom Heaton og Raphaël Varane er imidlertid spillere som er på utgående kontrakt og som kan forsvinne. 

Når det gjelder Varane, som er den mest sentrale brikken i dagens United-lag av de fire, så bekreftet Ten Hag også på en pressekonferanse nylig at det ikke har vært noen utvikling rundt franskmannens situasjon.

Donny van de Beek, Hannibal Mejbri, Alvaro Fernandez, Facundo Pellistri og Mason Greenwood er alle utlånte spillere som i beste fall har en usikker United-framtid.

I tillegg går den nåværende kontrakten til Victor Lindelöf, Christian Eriksen, Scott McTominay, Harry Maguire og Amad Diallo ut sommeren 2025, og sånn sett ønsker nok klubben en avklaring på deres framtid før vinduet stenger.

Powered by Labrador CMS