Antony svarer kritikerne: – Jeg vil vise min verdi

Publisert Sist oppdatert

Selv om det ikke skulle vise seg å bli matchvinner-scoringen, ble lørdagens kamp mot Burnley en liten opptur for Antony personlig, da han endelig noterte seg for sesongens første ligamål.

Etter kampen svarte brasilianeren på flere spørsmål fra journalister, blant annet om presset rundt prislappen på £86,3 millioner, som United skal ha betalt for ham sommeren 2022.

– Den (overgangssummen) påvirker meg egentlig ikke, fordi jeg vet min verdi, penger er penger, og alle snakker selvfølgelig om det. Ingen ville gjort det hvis alles og mine prestasjoner var på topp.

– Da må man bare jobbe hardere. Jeg vet at jeg kan bedre, jeg kjenner min verdi og jeg vil vise det.

Kritikken mot Antony er og har vært stor, men kantspilleren graver seg ikke ned av den grunn.

– Kritikerne vil alltid eksistere, og det er noe som får meg til å ønske å jobbe hardere, og bevise noe for meg selv. Jeg vil fortsette å jobbe, gi alt for gruppa, fordi det viktigste er å ha en god mentalitet og være fokusert.

Det har utvilsomt vært en vanskelig sesong for Antony, men mot Burnley viste 24-åringen noe av det som bor i ham.

På til sammen 36 kamper denne sesongen har det ikke blitt mer enn tre mål, og i februar sa blant annet også Erik ten Hag at 24-åringen «måtte steppe opp».

– Det har vært et veldig tøft år for meg, og for laget. Resultatene har ikke vært som vi forventet.

– Jeg er en som takler kritikk veldig bra, og jeg ønsker å jobbe med det og tror at vi alle må fokusere på å avslutte sesongen så bra vi kan.

Det gjenstår nå fire ligakamper av sesongen, før FA-cupfinalen mot Manchester City 25. mai.

– Vi vet at vi har en finale som vi ønsker å vinne, men vi må bli bedre for å klare det. Vi har fortsatt fem kamper igjen og vi må tenke kamp-for-kamp, på å bli bedre og få den best mulige avslutningen.

Powered by Labrador CMS