ØNSKET: Jarrad Branthwaite. Her i duell med Marcus Rashford.

– United ønsker å signere to midtstoppere i sommer

Med tre midtstoppere blant de som potensielt forlater Old Trafford, ønsker United å hente inn to nye fjes som kan bekle stopperplassen neste sesong. 

Publisert

Everton-forsvarer Jarrad Branthwaite og Bayer Leverkusens Edmond Tapsoba er blant navnene som er på listen over mulige signeringer i sommervinduet. Det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

Videre skriver United-journalisten at tre midtstoppere kan være på vei ut Old Trafford-dørene i sommer. Han nevner Raphaël Varane og Jonny Evans som begge er på utgående kontrakt. I tillegg så går svenske Victor Lindelöfs kontrakt ut sommeren 2025. 

PÅ VEI UT?: Jonny Evans & Raphaël Varane kan begge være på vei ut dørene på Old Trafford.

Branthwaite som til daglig spiller i Everton er på radaren til flere klubber etter solide prestasjoner for Merseyside-laget denne sesongen. 21-åringen står med 32-Premier League-kamper denne sesongen og tre scoringer. Han ble også nylig kalt opp i Englands landslagstropp for første gang. 

Tapsoba har denne sesongen spilt i en trebackslinje for Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. Her har 25-åringen notert seg for 25 kamper i Bundesligaen for laget som i skrivende stund er ubeseiret denne sesongen. 

UNITED-AKTUELL: Edmond Tapsoba er en av flere stoppere som skal være på Uniteds ønskeliste.

United har sluppet inn 51 mål i Premier League denne sesongen og brukt 28 ulike forsvarsfirere på sine 47 kamper denne sesongen.  

Så gjenstår det å se om United lar blekket sprute på sjekkhefte for å sikre seg de to høyreiste midtstopperne. 

Powered by Labrador CMS