AC

Conte: – Vi bør være skuffet. Vi fortjente seieren

Publisert Sist oppdatert

Antonio Conte mener Tottenham gjorde seg fortjent til seier og tre poeng under lørdagens møte med United på Old Trafford.

Italienerens mannskap styrte tidvis kampen på bortebane, hadde mer ballbesittelse og utliknet også Uniteds ledelse to ganger. Til slutt måtte de likevel gi tapt etter hat trick fra Cristiano Ronaldo.

– I dag bør vi være skuffet over å tape, fordi vi fortjente mye mer, og ikke bare uavgjort, sier Spurs-manageren etter kampen ifølge football.london.

– Misbrukt mulighet

Conte forteller at han er fornøyd med at hans gutter presterer en såpass god kamp mot et lag av Uniteds kaliber, samtidig som han er misfornøyd med at de liljehvite ikke gjør en god prestasjon om til seier og tre poeng.

– På den ene siden er det positivt å komme til Old Trafford og spille slik vi gjør, utlikne to ganger og vise at vi er et godt lag. På den andre siden er det negativt at vi taper etter en god prestasjon.

Resultatet kan vise seg å få store ringvirkninger for kampen om fjerdeplassen i Premier League.

Med lørdagens seier gjeninntar Uniteds den viktige tabellplasseringen, riktignok før Arsenals møte med Leicester søndag. Begge nord-London-lagene er i skrivende stund bak United på tabellen, men begge har også spilt færre kamper.

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League
TAPTE MANAGERDUELLEN: Antonio Conte måtte til slutt innse at det var Ralf Rangnicks mannskap som stakk av med tre poeng fra lørdagens oppgjør.

Tottenham går på sin side glipp av en mulighet til å legge United bak seg på tabellen en gang for alle.

– Det er helt klart en misbrukt mulighet. I hodet mitt er det fire topplag i England – City, United, Chelsea og Liverpool. Med mindre noe går galt for noen av dem, er det de som er topp fire-lagene, sier Conte.

– Men det kan skje at et lag sliter med å ta Champions League-plassen. Forrige sesong var det Liverpool, denne sesongen er det United. Da må de tre-fire lagene bak, inkludert Tottenham, gi dem kamp om den plassen.

Fullroser Ronaldo

Til slutt ble dog Ronaldo for vanskelig å hanskes med for Cristian Romero og resten av Spurs-forsvaret.

Den 37 år gamle superveteranen ble med 2-1-målet lørdag tidenes mestscorende profesjonelle fotballspiller og portugiseren har også skapt problemer for Conte tidligere.

– Det var en fantastisk forestilling av Cristiano. Dessverre kjenner jeg godt til ham fra før av, så dette var ingen stor overraskelse for meg. Vi snakker om en spiller som sammen med Messi er de to beste spillerne i verden, sier Conte.

– Vi snakker om en spiller som er avgjørende og alltid på plass når laget hans trenger ham.

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League
ROSER RONALDO: Antonio Conte hentet frem komplimenter til Cristiano Ronaldo etter portugiserens forestilling lørdag.

Conte mener det er spesielt imponerende at Ronaldo leverer slik han gjør i en alder der de fleste andre fotballspillere pensjonerer seg.

– Når han er i slike kamper blir han den Cristiano Ronaldo som alle vet er en fantastisk spiller. Det er godt gjort av ham å komme til en slik kamp og levere slik i hans alder.

UNITED 3-2 TOTTENHAM:

AVISRUNDEN: – Kanskje et bud på Kane eller en annen spiss kan vente ett år
BØRSEN:
 Viste Brady hvem som er fotballens målkonge
RANGNICK: – Viktig at han viser at han fortsatt har den fysiske formen
RONALDO HYLLES: – Uten ham hadde ikke dette vært noen god United-kveld
KEANE REAGERER: – Ikke bra
KOMMENTAR: «Satt med løsningen da det trengtes som mest»
POGBA: Pogba om hattrick-helten: – Aldri vært et problem
RONALDO: Ronaldo etter hat tricket: – Vanvittig glad
ÉN DAG MINDRE HVILE FØR ATLÉTICO: – De har en fordel

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS