Ronaldo etter hat tricket: – Vanvittig glad

Cristiano Ronaldo var ikke blant spillerne som dukket opp til intervjuer etter 3-2-seieren over Tottenham, men portugiseren har nå tatt til Instagram for å dele følelsene sine etter hat tricket foran et fullsatt Old Trafford.

Der skriver portugiseren at han er storfornøyd med å ha levert sin første tremålskamp siden returen til Drømmenes Teater.

– Vanvittig glad for å score mitt første hat trick siden jeg kom tilbake til Old Trafford. Ingenting slår følelsen av å være tilbake på banen og hjelpe laget med innsatsen min og målene mine, skriver Ronaldo.

– Atter en gang har vi bevist at vi kan slå alle andre lag når som helst, så lenge vi jobber hardt og står sammen. Det finnes ingen grenser for Manchester United – uansett hva! Kom igjen, «Devils»!

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Superveteranen er nå tidenes mestscorende profesjonelle fotballspiller og høster ros fra fjern og nær etter lørdagens prestasjon, blant annet fra United-manager Ralf Rangnick.

– Han utgjorde forskjellen i dag, det er helt klart, men ikke bare med de tre målene han scoret – også med arbeidsinnsatsen uten ballen. La oss bare håpe at han holder seg frisk ut sesongen, sier tyskeren til MUTV.