– Dette kommer han til å bli tatt for på andre arenaer

TV 2-ekspert Morten Langli reagerer på Cristian Romeros oppførsel etter Harry Maguires selvmål.

Etter Manchester Uniteds dramatiske 3-2-seier mot Tottenham, fant rettighetshaver TV 2 fram bilder som viste at den argentinske midtstopperen jublet foran Maguire etter at United-kapteinen hadde satt ballen i eget mål til 2-2.

Møkkete, var ordet Langli brukte i studio.

– Dette synes jeg ikke er bra av Romero.

– Du kan juble for scoring, men du går ikke bort i trynet på han som har scoret selvmål og jubler. Det synes jeg er uetisk. Vi snakker om fair play, sportsånd og verdiene som vi skal innprente i ungdommen. Da må de voksne vise at de har hodet på rett plass.

Langli tror episoden vil gjøre Romero til en upopulær mann på engelsk jord.

– Dette kommer han til å bli tatt for nå på andre arenaer i England. Dette liker ikke engelskmennene. Det synes jeg ikke noe om rett og slett. Dårlig sportsånd.

Panelet i studio bemerket seg for øvrig at det var Romero som hadde markeringsansvaret på Cristiano Ronaldo på 3-2.

Heller ikke Sky Sports-ekspert og tidligere United-kaptein Roy Keane lot seg imponere av Romeros oppførsel:

– Ikke bra. Nei, nei, nei. Det der får du ikke noe hell igjen for. Spillerne kommer til å huske det der, det er ikke noe å lure på. Det der kommer de til å huske, sa Keane ifølge football.london.

Også tidligere Tottenham-stopper Michael Dawson reagerer.

– Slike ting biter deg som oftest i rumpa. Som forsvarsspiller kommer du til å gjøre feil og i blant går ikke ting veien for deg. Du trenger ikke å gjøre det der, fordi det kan være deg neste uke.