VM-BØRS: Ingen stor kamp fra noen av United-representantene.

Mål: 1-0 Thomas Meunier (4), 2-0 Eden Hazard (82).

🇧🇪 Romelu Lukaku

Minutter: 60.

Helhetsinntrykk: Viser at han er mye mer enn bare en kraftspiss.

Verdt å vite: Fire mål på sine to første oppgjør, målløs av banen i de påfølgende fire kampene.

Etter bare tre minutter sendte Lukaku avgårde en stikker i verdensklasse, som etter innlegget fra Chadli endte med scoring. Ikke målpoeng, men en hockeyassist om ikke annet.

Lukaku skulle også gjerne satt ballen i mål etter et drøyt kvarter, men en dårlig touch sørget for at Pickford aldri ble satt på prøve i den situasjonen. Mot tampen av første omgang stormet også Lukaku mot England-målet, men måtte se seg slått av John Stones som var eneste hinder på veien mot kassa.

Så forsvant han kanskje litt i den andre omgangen, men sluttet aldri med de gode bevegelsene sine – som igjen skapte rom for de rundt.

Dessverre for Lukaku så var ikke touchen helt der den skulle være på et par avgjørende situasjoner, og dermed ender han på en firer i sin siste VM-kamp i Russland.

Vurdert av: Anders Zerener.

Fra sosiale medier:

I VIDEOEN NEDENFOR DISKUTERER VI ALLE VM-SPILLERNE:

FRAM TIL 16.44: Lukaku, Jones, Rashford og Lingard.
ETTER 16.44: Pogba, Lindelöf, Rojo, Matic, De Gea og Fred.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Phil Jones

Helhetsinntrykk: Klarer ikke å sette fyr på et tamt England-forsvaret med energien sin.

Verdt å vite: Phil Jones spilte 180 minutter i mesterskapet – samtlige mot Belgia.

Vurdering: Sammen med John Stones og Harry Maguire slet Jones med å stoppe et tilsynelatende mer sultent Belgia-lag anført av Eden Hazard.

United-stopperen har vonde minner om sistnevnte fra FA-cupfinalen på Wembley og lyktes ikke spesielt godt med å stoppe Chelsea-stjernen heller i St. Petersburg. Både uheldig og udyktig når Hazard stikker bak Jones og setter inn 2-0.

Ikke direkte involvert i 0-1-scoringen etter fire minutter, men blir likevel medskyldig da innlegget kommer fra hans side.

Vurdert av: Eivind Brennhovd Holth.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Marcus Rashford

Minutter: 45.

Helhetsinntrykk: Vil mye, kanskje litt mye til tider.

Verdt å vite: Fikk bare én full kamp i dette mesterskapet.

Det gjorde derimot Marcus Rashford, som fra første minutt på banen satt fart i et nesten fascinerende stillestående England-lag.

Alt var dog ikke bra.

Noen ganger kan det minne litt om overtenning hos Rashford, som åpenbart ønsket å vise Southgate at det var han som burde startet denne bronsefinalen.

Så hører det også med til historien at Rashford, i likhet med Lukaku på andre siden av banen, stadig tok gode løp og initiativ, uten å motta ball. Da blir det vanskelige arbeidsforhold.

Alt i alt et positivt innhopp fra Rashford, som sikkert reiser hjem til Manchester med en følelse av at han kunne utrettet mer i dette mesterskapet.

Vurdert av: Anders Zerener

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Jesse Lingard

Minutter: 45.

Verdt å vite: Om to dager er det ett år siden United startet oppkjøringen til 2017/18. En ferie for Lingard og United-gutta kommer meget beleilig nå.

Vurdering: Sammen med Marcus Rashford sørget Lingard umiddelbart for at England fikk et oppsving da han kom inn til starten av andreomgang.

Pliktoppfyllende på returløp i starten og hadde en bra mulighet etter 54 minutter som ble en blanding av skudd og pasning til Harry Kane.

Hadde noen smarte bevegelser og gode initiativ, men klarte ikke å løfte England utover i omgangen.

Virket mentalt sliten.

England er det laget, foruten Iran, som har scoret færrest mål fra åpent spill i dette mesterskapet. Uten en Harry Kane i form de siste kampene er det lett å se hvor skoen trykker for England.

Forduftet i takt med Englands sjanser til bronsemedalje, men reiser likevel hjem fra VM med et solid mesterskap bak seg.

Vurdert av: Bjarte Valen.