Bruno Fernandes peker febrilsk på noe, 27. april 2024.

UNITED-KAPTEINEN OM FREMTIDEN:

– Begge parter må ønske at jeg blir værende, og akkurat nå føler jeg det sånn

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes har trollbundet noen og enhver i løpet av sine drøye fire år i Manchester United.

Portugiseren har produsert målpoeng på løpende bånd, og den siste halvannen måneden har klubbkapteinen vist seg helt uvurderlig for Erik ten Hag og resten av lagkameratene.

29-åringens kontrakt med Manchester United går ut om to år, med mulighet for forlengelse med ytterligere én sesong.

I et intervju med portugisiske DAZN har Fernandes uttalt seg om fremtiden på Old Trafford. Midtbanespilleren gir uttrykk for at han ønsker å bli værende, men at det til syvende og sist ikke bare handler om hva han selv vil.

– Alt avhenger ikke av meg. En spiller er nødt til å ønske å bli i klubben, men klubben må også ville det samme. Akkurat nå føler jeg at det er gjensidig, forteller Fernandes ifølge Manchester Evening News.

Mye har gått galt for Manchester United kollektivt denne sesongen. Selv har imidlertid Fernandes bokført 15 mål og 11 målgivende pasninger i alle turneringer.

25. mai venter FA-cupfinalen på Wembley, før det i juni er duket for fotball-EM i Tyskland.

– Jeg tenker ikke alt for mye på fremtiden. Ting har ikke gått helt som forventet denne sesongen, verken for meg personlig eller for laget. Vi kan likevel fortsatt ende med å vinne FA-cupen, før et viktig EM kommer etterpå, forteller portugiseren.

– Så, hvis du ønsker at jeg skal være ærlig, så er jeg i så fall nødt til å vente til etter EM med å eventuelt vurdere å flytte på meg. Akkurat nå kan ingenting ta bort fokuset fra FA-cupen og EM. Det er ingenting som er viktigere, slår Fernandes fast.

Powered by Labrador CMS