BONUSUTBETALINGER OG SALGSVERDI:

Derfor har Champions League-semifinalen mellom Dortmund og PSG betydning for Manchester United

Publisert

Det er vanskelig å se for seg at Jadon Sancho har en fremtid i Manchester United.

Særlig dersom Erik ten Hag fortsatt sitter i trenerstolen på Old Trafford når kalenderen viser august 2024.

Nederlenderen reagerte nådeløst da Sancho i september i fjor serverte en kraftsalve i retning United-sjefen da han ble utelatt fra kamptroppen i 1-3-tapet mot Arsenal på Emirates Stadium.

Etter låneovergangen til Borussia Dortmund i januar har engelskmannen sakte men sikkert funnet tilbake til seg selv, og da gultrøyene avanserte fra kvartfinalen i mesterligaen bidro kantspilleren med en rekke flotte involveringer.

Sir Jim Ratcliffe, Sir Dave Brailsford, Omar Berrada og Jason Wilcox følger selvsagt nøye med på Sanchos situasjon og form i Tyskland. 

Av spesielt to ulike grunner.

Dortmunds kvartfinaleseier ga Manchester United en «betydelig» bonusutbetaling. Skulle gultrøyene avansere til finalen, venter det trolig ytterligere penger i klubbkassa, skriver Manchester Evening News.

Klubbens krevende økonomiske situasjon sett i lys av Financial Fair Play-reglementet er viden kjent. Bonusutbetalingene fra Dortmund er derfor godt nytt.

Sanchos prestasjoner i de siste kampene av sesongen vil naturlig nok også ha betydning for engelskmannens verdi på overgangsmarkedet, all den tid mye tyder på at han blir solgt til sommeren, gitt situasjonen akkurat nå.

Erik ten Hag har i liten grad ønsket å kommentere konflikten med Sancho. Nederlenderen fikk imidlertid relativt nylig spørsmål om noe hadde endret seg mellom dem.

– Nei, men vi vet at Jadon Sancho en en fantastisk spiller så det er ingen overraskelse for oss. Men det er ikke det som er saken, sa Ten Hag på en pressekonferanse 19. april. 

Før møtet med Paris Saint-Germain onsdag fikk også Dortmund-sjef Edin Terzic spørsmål om engelskmannens formutvikling i den gule drakten.

– Både Jadon og jeg vet at han ikke er på sitt absolutt beste ennå, men det er helt normalt. Han viser sitt ekstraordinære talent på trening hver eneste dag, sa Terzic.

Powered by Labrador CMS