Seks år siden marerittkamp

Onsdag kveld er West Ham motstander i ligacupen, på samme dato som nettopp West Ham smadret Manchester United i samme turnering.

Publisert Sist oppdatert

I 2010/11 var United et langt bedre lag enn nå. Sesongen endte med ligatittel og Champions League-finale, men 30. november var ikke en spesielt god dag av den United-sesongen.

Motstander da, som på samme dato i 2016, var West Ham. Også den gang i ligacupen, men den gang var det på bortebane. Forhåpentligvis er det flere ting som vil skille seg fra den gang, siden vi i 2010 rett og slett fikk bank av Hammers.

Riktignok hadde vi byttet ut ti (!) mann fra laget som noen dager før slo Blackburn 7-1 på Old Trafford, kun Anderson startet begge kampene, men få hadde vel likevel forventet av vi skulle bli nedsablet av Avram Grants lag – som senere den sesongen rykket ned etter å ha havnet helt sist i Premier League.

fergie
DET BLE BEDRE: Heldigvis ble det ting å feire senere i sesongen for Sir Alex Ferguson og materialforvalter Albert Morgan, men 30. november var ingen hyggelig dag.

Ex-red Jonathan Spector scoret to mål før pause, før Carlton Cole gjorde det samme etter hvilen. Manchester United klarte aldri å respondere, i en kamp hvor vi var svake begge veier.

Forhåpentligvis er det én ting som vil være felles for de to ligacupkampene mot West Ham på denne datoen; nemlig at hjemmelaget går til ligacupens semifinale etter en knusende seier.

Heldigvis har Spector forlatt West Ham for lengst.

Powered by Labrador CMS