Sett din egen børs her:

David de Gea – 6.0
Måtte kaste seg etter et Walker-skudd utenfor, men ellers svært lite å gjøre før pause. Likevel trygg med beina. Etter pause var det to klare feil med beina, og så var han sjanseløs på scoringen.

Aaron Wan-Bissaka – 7,5
Hvor mye så vi egentlig av Phil Foden før pause? Egentlig så vi ingenting, før han fikk en heading i 2. omgang. Så vet jeg at Foden-erstatter Grealish scoret, men da måtte han faktisk ta ut Haaland. Et lite dribleraid, og et skudd til corner etter pause også og en sterk bidragsyter i forkant av 1-1.

Raphaël Varane – 7,5
Full kontroll på Haaland, ryddet også solid opp da et par baller havnet midt i United-gryta foran eget mål. Stod frem igjen.

Luke Shaw – 7,0
Skal, som Varane, ha ros for at United lenge hadde veldig god kontroll defensivt. Stod også litt frem offensivt da United måtte frem utover i kampen.

Tyrell Malacia – 6,5 (ut for Martinez 90+3)
Ga bort noen frispark mot Mahrez, av og til overlatt litt til seg selv også ved ikke å få hjelp fra kanten foran, men hvor mye så man egentlig av Mahrez i 1. omgang? Problemene på hans kant begynte egentlig først da City utnyttet rommet rundt Fred til å kaste inn Walker. Det kan ikke Malacia straffes for. Skal også ha ros for å ha bidratt offensivt da Garnacho kom inn og skapte trøbbel for City på venstresiden.

tyrell2

Casemiro – 7,5 (ut mot McTominay 90+3)
Sydde igjen Uniteds defensiv og krydret igjen spillet sitt med et par fine pasninger før pause, men klarte ikke å sy det like godt sammen etter pause. Jeg hadde ham på 6,5 før målgivende til 1-1 – men glem heller ikke de to blokkeringene i eget felt mot Haaland.

Christian Eriksen – 6,0 (ut for Garnacho 72)
Spilte fri Rashford til en av Uniteds to store sjanser før pause, og generelt flink til å finne rom de gangene United klarte å sy sammen noen pasninger slik at de kom seg gjennom Citys første pressledd.

Fred – 7,0
Kevin de Bruyne sluttet aldri å forsøke, men brassen gjorde en solid jobb i duellspillet mot belgieren, selv om City etter hvert fant andre måter å skape overtall i banespillet på.

fred243

Bruno Fernandes – 8,0
Spilte flott frem Rashford til én av Uniteds to store sjanser før pause, men ødela også en stor kontring med en dårlig pasning mot Malacia. Hadde også en mulighet selv tidlig, men vinkelen for å score ble for skrå. Så scoring til 1-1, så en nydelig pasning til Garnacho før 2-1 – og går dermed fra 5,5 til 8,0 på min børs – fordi de få øyeblikkene endret kampen, ble avgjørende for kampen – og da må børsen vise det.

brun11

Marcus Rashford – 8,0 (ut mot Maguire 90+3)
Skal man rose det at han faktisk kommer seg til to sjanser før pause eller straffe han for ikke å score på i alle fall én av dem? Jeg trakk ham ikke, siden han var en trussel. Så synes jeg han holdt igjen utover i 2. omgang, men til slutt så er han involvert i 1-1 og scorer så 2-1 – akkurat det man ønsker fra stjernene sine – og som Bruno blir han da kampens store spiller – og det må også børsen vise – uavhengig av at jeg hadde ham under start-karakteren 6,0 før det.

Anthony Martial – 5,5 (ut for Antony 46)
Skal ha for å ha bundet opp City-stopperne slik at Rashford og også Bruno kom til muligheter utenfor ham, men det må også forventes. Ellers lite involvert, men det var tross alt en ok 1. omgang fra Uniteds side mot en så god motstander.

Antony – 5,0 (inn for Martial 46)
United ble dessverre lenge dårligere med ham på banen, selv om kampen til slutt ble vunnet. Klarte aldri å utgjøre en forskjell.

Alejandro Garnacho (inn for Eriksen 72), Lisandro Martinez, Scott McTominay, Harry Maguire (alle tre inn 90+3) spilte for kort tid til å få karakter.