Ryktesaker, uke 38

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 20. september

16.35: Etter kampen mot Braga stilte Alex Telles opp til intervju. Der snakket den United-aktuelle venstrebacken om ryktene. Det var ikke noen spenstige sitater akkurat:

– Jeg er en fyr som fokuserer på jobben min. Folk tror det de vil og skriver det de vil i avisene, men det viktigste for meg er å være fokusert på jobben min. Jeg har folk som ordner papirarbeid for meg.

12.25: United skal lørdag kveld ha vært i kontakt med Alex Tellles sine representanter. Porto-spilleren som scoret to mål lørdag kveld vil til United og kommer til å legge presse på Porto for å få til en overgang. United har ikke lagt inn noe bud, men vurderer det, ifølge Fabrizio Romano.

10.10: Sergio Romero skal ifølge The Mirror være ønsket av Valencia. Den spanske storklubben er villige til å betale rundt seks millioner pund for keeperen. Romero er for øyeblikket tredjekeeper i United bak David de Gea og Dean Henderson.

10.06: Leeds har vært et fyrverki i starten av denne Premier League-sesongen. Nå ønsker de å forsterke seg med Daniel James. Waliseren var fryktelig nære å bli Leeds-spiller i januar 2019. Det er Daily Star som skriver dette.

10.00: Tottenham har nylig forsterket seg med Gareth Bale og Sergio Reguilon, men ifølge Daily Star er også Jesse Lingard på radaren til José Mourinho. London-klubben skal være villige til å legge 30 millioner pund på bordet for spilleren som ikke har startet en kamp i Premier League siden januar.

Lørdag 19. september

23.20: – Jeg trenger Chris Smalling.
Ordene tilhører Roma-trener Pablo Fonseca, ifølge Fabrizio Romano. Manageren forteller at han vil ha engelskmannen tilbake til den italienske hovedstaden, ettersom han bare har tre midtstoppere. Smalling blir hyppig linket til klubben han tilbrakte forrige sesong i, og United skal ønske seg en sum rundt 18 millioner euro for 30-åringen.
17.10: Sport Witness videreformidler en sak fra argentinske Olé. De skriver at Estudiantes kan komme til å forsøke seg på en gratisovergang for Marcos Rojo i januarvinduet, hvis han ikke er solgt innen den tid. United skal ønske seg 12 millioner euro for den temperamentsfulle midtstopperen.

09.33: United har fortsatt Jadon Sancho øverst på ønskelisten sin, men sjekker samtidig ut andre kantspillere. The Independent skriver at Ismaïlia Sarr er en av spillerne United er interessert i. Watford-spilleren blir også koblet til Liverpool, men laget fra Merseyside ser ut til å hente Diogo Jota. Sarr skal være priset til rundt 30 millioner pund.

02.00: Manchester Evening News skriver at United er åpne for å kjøpe en ny back, i forbindelse med nyhetene om fremgang i forhandlingene med Alex Telles fredag. Avisen skriver likevel at dette er langt unna å være noen prioritet, på grunn av Brandon Williams’ fremgang forrige sesong.

Fredag 18. september

23.25: The Telegraph skriver at United har begynt forhandlingene med Alex Telles‘ agent, og at brasilianeren vil bort fra Porto før overgangsvinduet stenger. Avisen skriver at Porto kan komme til å selge for rundt 20 millioner euro, ettersom kontrakten til Telles går ut neste år.

21.25: Motstridende meldinger rundt Alex Telles nå. Troverdige The Athletics David Ornstein mener å vite at United har hatt samtaler om venstrebacken, men at ingen avtale har funnet sted verken med klubb eller spiller. United fortsetter å følge situasjonen.

Laurie Whitwell, samme redaksjons United-korrespondent, skriver at United fortsatt har en ny høyreving som sin førsteprioritet.

 

21.15: I en kommentar på sin Instagram-profil, skriver Fabrizio Romano at United nærmer seg en ny venstreback og en ny kantspiller steg for steg, uten å nevne navn.

I et Twitter-innlegg skriver han senere at United har lyst til å signere en ny venstreback i løpet av de kommende dagene. Alex Telles og Reguilón skal ha vært to av tre navn på blokka til United. Reguilón er nå uaktuell, ettersom han virker å være klar for Totttenham.

Overgangseksperten skriver også at United ikke har kommet til enighet med Porto om Telles, og siterer Bouhafsi (se under) på at United forhandler med Telles.

20.20: Troverdige Mohamed Bouhafsi skriver at United har kommet til enighet med venstreback Alex Telles om en femårsavtale. Nå handler det om å oppnå enighet med brasilianerens klubb, Porto, om en overgangssum. United skal ha konkurranse fra PSG om den offensive forsvarsspilleren.

17.55: Thiago Alcantara ble lenge lenket til United i sommer, men den overgangssagaen har nå fått sin ende. Mot slutten virket det mer og mer som at det var Liverpool som ville stikke av med spanjolens signatur, og nå har scouserne også offentliggjort at midtbanemannen spiller for dem de neste sesongene. 

Her finner du vår oversikt over alt Premier League-klubbene har foretatt seg på overgangsmarkedet denne sommeren.

13.55: Roma-trener Paulo Fonseca tror klubben vil klare å lande Chris Smalling før vinduet stenger.

– Jeg snakket med ham i går. Han ønsker å returnere til Roma, og vi ønsker ham tilbake. Det kan komme en oppdatering i løpet av de neste dagene, sa Fonseca på sin pressekonferanse i dag.

 

13.25: 19-årige James Garner skal spille for Watford i 2020/21-sesongen. Les mer i egen sak!

10.15: Rio Ferdinand har snakket om Uniteds overgangsvindu og Jadon Sancho. Les mer i egen sak!

08.00: Intet nytt under solen her, men for de som vil se hvordan Erling Braut Haaland svarer på spørsmål om lagkamerat Jadon Sancho:

07.35: Vi skrev i går om Uniteds interesse for Ismaïla Sarr. Det er verdt å merke seg at Liverpool skal ha tatt kontakt med Watford angående 22-åringen, ifølge Daily Mail. Prislappen skal ligge på 36 millioner pund.

07.25: I vår kick-off-sending på united.no ble det viet mye tid til Jadon Sancho. På ryktebørsen har backup-løsningene begynt å dukke opp. Ifølge United-journalist Rob Dawson står Ivan Perisic, Kingsley Coman og Douglas Costa på blokka. Det skal også Gareth Bale ha gjort, men waliseren er så godt som klar for en retur til Tottenham. Dawson skriver også for ESPN at United sliter med å kvitte seg med spillere fordi ingen er villig til å møte kravene til overgangssum og lønn.

Torsdag 17. september

21.04: The Independents Miguel Delaney skriver at United vurderer Watfords Ismaïla Sarr som et Jadon Sancho-alternativ.

Sancho er fortsatt hovedmålet, men det er stadig mer usikkerhet på om en vil få i stand den overgangen, og United vil etter hvert være villige til å gå for andre alternativer, og Sarr skal ifølge avisa være et av de alternativene. 22-åringen imponerte for nedrykkslaget sist sesong, og Liverpool skal også være interesserte.

Nedrykket har svekket Watfords forhandlingskort, men det er ifølge Delaney likevel ventet at det vil koste 30 millioner pund å signere Sarr – minst.

20.07: Det tar tid med Chris Smalling, som gjerne vil til Roma, og som Roma også ønsker. Noen rapporter har handlet om at United er tøffe i forhandlingene, mens Corriere dello Sport på onsdag (her gjengitt av Sport Witness) skrev at overgangen sannsynligvis bare skjer om Roma klarer å kvitte seg med Juan Jesus og Federico Fazio.

12.05: Sergio Reguilon skal, etter planen, gjennomføre sin medisinske sjekk i løpet av torsdagen før overgangen til Tottenham. Dermed må United rette blikket andre steder, og det kan bety at Portos Alex Telles er tilbake på radaren.

Den portugisiske avisen A Bola melder at døren nå er åpen for United til å hente Telles for rundt 20 millioner euro. 

10.50: Bayern Münchens Thiago Alcantara har blitt linket til United, men det har hele tiden vært Liverpool som har vært sterkest linket til spanjolen. Nå ser det ut til at Liverpool og Bayern München har kommet til enighet om en overgang for midtbanespilleren.

Mirror og Daily Mail er blant avisene som melder om at partene har blitt enige om en overgangssum på 27 millioner pund for 29-åringen.

Opplysningene bekreftes også av den tyske journalisten Christian Falck som følger Bayern München tett.

08.15: Real Madrids venstreback Sergio Reguilon trodde han var på vei til Manchester United, men en telefon fra Tottenham-manager José Mourinho fikk 23-åringen til å endre mening og dra til Tottenham i stedet, melder transferguruen Fabrizio Romano i podcasten Here We Go.

Flere andre medier, deriblant Sky Sports, melder imidlertid om det samme som united.no skrev forleden dag, nemlig at Reguilons overgang til Manchester United strandet da United ikke ville akseptere Real Madrids krav om en tilbakekjøpsklausul for 23-åringen.

Onsdag 16. september

22.00: Det virker som at Gareth Bale vender «hjem» til Tottenham. United har blitt nevnt som et alternativ de siste dagene, men ifølge Daily Mail er lånteavtalen med Spurs så og si i boks. Waliseren vil trolig tjene rundt 13 millioner pund i året hos Tottenham, men Real Madrid kommer også til å betale litt.

17.20: Norske Fredrik Filtvedt i Dagbladet skriver at Ole Gunnar Solskjær skal ha tatt kontakt med Jadon Sancho. Der skal United-manageren ha fortalt kantspilleren at han tror overgangen snart er i boks. Sancho er fortsatt veldig lysten på å spille for klubben.

13.49: Manchester United undersøker mulighetene for å hente inn Atalanta-ving Amad Traoré, skriver Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News.

United skal ha kontaktet Atalanta, og det skal være interesse fra andre klubber (et lån til Parma nevnes som et alternativ), men til tross for lite erfaring på toppnivå så advares det fra italienske kilder om at Traoré ikke kommer til å bli billig.

Traoré debuterte i fjor for Atalanta som 17-åring (han ble 18 år i sommer), og noen minutter ut i debuten scoret han mot Udinese, og ble med det den første spilleren født i 2002 som scoret i Serie A.

Ivorianeren skal være omtrent like god med begge føttene, og kan visstnok også spille som vingback.

Luckhurst beskriver han uansett som høyreving, men skriver at United ikke ser på Traoré som et alternativ til Jadon Sancho, hvordan nå enn det skal tolkes.

08.13: To låneoverganger for James Garner har falt gjennom den siste uka, skriver Dominic Booth i Manchester Evening News, men han kommer fortsatt til å forlate United på lån i dette overgangsvinduet.

Forventningen på Old Trafford er at han skal gå til en Championship-klubb, og United har fått flere tilbud, og skal snart ta en avgjørelse. Han er ikke forventet å gå til Huddersfield eller Coventry, to av klubbene han har vært sterkest koblet til.

08.06: Vi starter med å nevne at agenten til Gareth Bale i går kveld bekreftet for BBC at det pågår samtaler om en eventuell Bale-retur til Tottenham.

– Gareth elsker fortsatt Spurs. Vi snakker. Det er der han ønsker å være, siteres Jonathan Barnett på.

Ellers så vi ikke denne i går, men Daily Mirror skrev at Bale er villig til å snakke med United om en overgang, men at han skal ha fortalt venner at han er usikker på om United har har råd til å hente ham. I den saken er ikke Tottenham nevnt, og den er ikke skrevet av en av journalistene i avisa vi stoler på, så vi ville ikke lagt særlig mye i det, og foreløpig virker uansett Spurs langt mer sannsynlig enn United.

Tirsdag 15. september

20.06: Hvis Gareth Bale er aktuell, så melder i alle fall Kaveh Solhekol fra Sky Sports at Bales rådgivere snakker med Tottenham om en potensiell låneovergang fra Real Madrid, og at de også snakker med andre Premier League-klubber. Det skal nå være langt mer realistisk at waliseren returnerer til Premier League.

David Ornstein fra The Athletic melder også at Tottenham jobber med Bale, og at waliseren sammen med Douglas Costa og Ivan Perisic har blitt regnet som lånealternativer for United så lenge ingenting skjer med Jadon Sancho.

19.01: Vi har i denne artikkelen skrevet litt om ryktene rundt Sergio Reguilón fra denne uka.

18.04: Fredrik Filtvedt skriver i Dagbladet at United og Dortmund fortsatt er i Jadon Sancho-forhandlinger. Dagbladets kilder sier at det fortsatt er avstander mellom partene, men at Dortmund har gitt signaler om at de fortsatt er villige til å selge om de får 120 millioner euro (i underkant av 111 mill. pund i dagens valutakurs).

Snakket om Gareth Bale som en mulig alternativ løsning skal enn så lenge bare være forhandlingstaktikk fra Uniteds side, står det videre.

16.41: Fabrizio Romano skriver at Roma, selv om de er i ferd med å signere midtstopper Marash Kumbulla fra Verona, fortsatt jobber med å få i stand en Chris Smalling-avtale med Manchester United, uten at det er oppnådd enighet ennå.

15.53: Ifølge den spanske avisen Deportes Cuatro er Gareth Bale villig til å dra på lån til United, men waliseren er ikke villig til å gå ned i lønn. Hvis det skal bli en avtale må United komme til enighet med Real Madrid angående lønn. Waliseren tjener rundt 15 millioner euro i året.

12.39: Overgangssagaen rundt Jack Grealish er over for denne gang. Midtbanespilleren har signert en femårskontrakt med Aston Villa.

11.17: Valencia sin Uroš Racic skal være på ønskelisten til Manchester United. Midtbanespilleren skal være priset til rundt 30 millioner euro. Det er en av de beste på Valencia-nytt som melder dette. Héctor Gomez jobber tett på den spanske klubben.

08.03: Tidligere United-spiller Memphis Depay skal nærme seg Barcelona med stormskritt. Der vil nederlenderen bli gjenforent med Ronald Koeman. Depay har blitt nevnt i denne spalten med jevne mellomrom, men ifølge Fabrizio Romano skal United aldri ha vært interessert i å hente spilleren tilbake til Old Trafford.

Mandag 14. september

22.22: Sent mandag kveld kom det noen rapporter om at Sergio Regulión skal nærme seg United. Spilleren selv skal ha bestemt seg for at United blir hans neste klubb. Det virker som at klubbene kommer til å bli enige om pris, men problemet et at Real Madrid vil ha tilbakekjøpsklausul på venstrebacken. Likevel tyder det på at dette kan gå i orden. Informasjonen kommer fra flere spanske journalister, blant annet Real Madrid-korrespondent, Edu Pidal.

19.22: The Times skriver at kilder nær Dortmund i dag informerte at Jadon Sancho ikke får lov til å reise fra klubben. De skriver at United ikke innfridde tyskernes krav på 120 millioner euro innen 10. august. Den datoen skal fortsatt ha vært Dortmunds siste frist. Gareth Bale (lån) og Douglas Costa nevnes som mulige alternativer.

15.47: Manchester United frykter økt konkurranse for Jadon Sancho neste sommer om de ikke klarer å hente ham fra Dortmund i dette overgangsvinduet, skriver ESPNs Rob Dawson.

Solskjær skal ikke ha gitt opp håpet om Sancho, selv om Dortmund insisterer på at de beholder 20-åringen.

ESPNs kilder sier at Sancho sannsynligvis kommer til å være et overgangsmål om neste sommer også om han ikke kommer nå, men at en da frykter at Barcelona, Real Madrid og Liverpool kan by på skikkelig konkurranse om signaturen hans.

13.54: Mer Sergio Reguilón, denne gang fra Fabrizio Romano. Han skriver at Reguilón ønsker å bli United-spiller, at det snart kommer et åpningsbud, og at Sevilla er ute av kampen om 23-åringen. Romano skriver i en annen tweet at United ikke kommer til å gå med på noen tilbakekjøpsklausul.

12.38: Kontakten mellom Manchester United og Real Madrid om Sergio Reguilón har intensivert, skriver Real Madrid-journalist José Félix Díaz (blant de mer troverdige) for Marca.

United forhandler med Real Madrid, hevdes det, og ønsker å kjøpe, mens Real Madrid ønsker en ordning hvor de eventuelt kan hente Reguilón tilbake etter en eller to sesonger gjennom en tilbakekjøpsklausul – en løsning det også tidligere har blitt rapportert om at United ikke ønsker som en del av avtalen.

Det er ventet at en eventuell overgangssum blir på rundt 25 millioner euro (cirka 23 millioner pund i dagens kurs), skriver Díaz.

08.17: Portugisiske A Bola skriver at prisen på venstreback Alex Telles har blitt senket fra 30 millioner euro til 20 millioner euro (cirka 18,5 mill. pund i dagens kurs). Dette fordi 27-åringens kontrakt går ut i 2021.

Den portugisiske avisa nevner United som den klubben som i størst grad er interessert, men at andre klubber følger med også.

United har blitt koblet til Sergio Reguilón i det siste, men A Bola skriver at det har vært kompliserte forhandlinger med Real Madrid de siste dagene.